28.05.2017 / Sahne Tozu Yutan Liselilere Ödülleri Verildi

Sahne Tozu Yutan Liseliler


     Bu yıl 16.’sı düzenlenen “PAM Liselerarası Tiyatro Buluşması Ödül Töreni”, tiyatro ve sinema dünyasının önemli isimlerinin konuk olarak katılımıyla düzenlendi. “İl Milli Eğitim Müdürlüğü”nün onayı ile yapılan törende, tiyatronun genç yıldızları belirlendi, 11 kategorideki ödüller sahiplerini buldu.

 

     Her yıl 30 okulun katıldığı “PAM Liselerarası Tiyatro Buluşması”nda, Türk ve Dünya edebiyatından eserler sergileniyor. Liseli gençler, oyunlarını profesyonel salonlarda tiyatroseverlerle paylaşma imkanı buluyorlar. Tüm oyunlar tiyatroseverler tarafından ücretsiz olarak izlenebiliyor.

 

     “Profilo AVM” Müdürü Sabahattin Akgün buluşmanın geleneksel hale geldiğini belirterek, “PAM Liselerarası Tiyatro Festivali’nin coşku ve heyecanının her yıl arttığı, 16 yıl süresince festival kapsamında 480 oyunun sergilendiği, sahnede ve sahne arkasında 9385 liseli gencin görev aldığı, bu gençlerin bir bölümünün daha sonra eğitimlerine tiyatro bölümlerinde devam ederek, sanat yaşamlarına profesyonel bir oyuncu kimliğiyle devam ettiği” bilgisini paylaştı.

 

     Tiyatro buluşmasında komedi, dram ve müzikal dallarında sergilenen eserler, “En İyi Oyun Ödülü”, “Övgüye Değer Oyun Ödülü”, “En İyi Kız Oyuncu Ödülü”, “Övgüye Değer Kız Oyuncu Ödülü”, “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “Övgüye Değer Erkek Oyuncu Ödülü”, “En İyi Dekor Ödülü”, “En İyi Kostüm Ödülü”, “Jüri Özel Ödülü”, “Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Ödülü” ve “Profilo Alışveriş Merkezi Özel Ödülleri”nin sahibi oldular.


     Aydınlık Gazetesi - 28.05.2017, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795120
Online Ziyaretçi Sayısı:38
Bugünlük Ziyaret :1081

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.