10.06.2017 / Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın Adı Görev Yaptığı İldeki Okuluna Verilsin

Yalçın, Şenay Aybüke


     Bu milletin terörden canı her zaman yandı. Askerlerimiz, polislerimiz vatan toprağı ve bayrak uğruna kendilerini siper etti ve hala da etmeye devam ediyor.

 

     Şehitlik mertebesi başka mevkilerle kıyaslanmayacak, çok özel ve kutsal bir mertebe hiç şüphesiz. Bizler de “Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü” olarak sınıf arkadaşımız, canımız, biricik Aybüke’mizi kör bir kurşunla şehit verdik bu bayrağa, bu toprağa. Acımızın tarifi imkansız. Gencecik ve pırıl pırıl bir taze öğretmeni, daha önemlisi biricik arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

 

     Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, Batman’a atanma haberini aldığında “Orası da vatan toprağı, bana oradaki çocukların da ihtiyacı var” diyerek bir an bile düşünmeden koşa koşa gitti, görevini layıkıyla yaptı.

 

     Şimdi biz arkadaşlarının ve uğruna canını verdiği vatanının da ona karşı bir görevi var ve bu görev yapılamayacak cinsten bir görev değil..

 

     Görevimiz; O’nun adını yaşatabilmek..

 

     Bu bağlamda Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın arkadaşımızın isminin görev yapmış olduğu “Batman / Kozluk - Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesi”ne verilmesini istiyoruz.


     https://www.change.org sitesinden alınmıştır. - 10.06.2017, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5798222
Online Ziyaretçi Sayısı:31
Bugünlük Ziyaret :1248

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.