15.07.2017 / ‘Yaşadıklarımı Seyirciler de Yaşayabilir’

Yeltan, Görkem - Altuğ, Emre


     Yapımcılığını, “İkinci Yeni Film”in yaptığı, yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli ve Muammer Koçak’ın üstlendiği “Durak” filmi dün vizyona girerek seyirciyle buluştu.

 

     Filmde öğretmen “Feride” rolünü canlandıran Görkem Yeltan, “Durak, farklı bir tecrübe yaşadığım, uzak ama içinde durduğum için yakın, kendimi sıklıkla bana sorular sorarken yakaladığım bir film oldu. Film için bu söylediklerimi seyircilerin de yaşayacaklarını düşünüyorum” dedi.

 

     Filmde Emre Altuğ başarılı bir gazeteci “Tahir”, Görkem Yeltan ise öğretmen “Feride” rolünü üstleniyor. Psikolojik gerilim türündeki filmde gazeteci Tahir’i, çğretmen Feride’yi ve Nizam’ı bir araya getiren şey, gizli bir tarikattan aldıkları özel bir davetiyedir. Tahir, Feride ve Nizam, zarftaki adrese gittiklerinde bütün hayatlarının bu tarikat tarafından bilindiğini ve hayatları boyunca uzaktan bir takip, destek, yönlendirme ve kontrol altında yaşadıklarını öğrenirler. Yüzleştikleri bu gizli yapı onlardan hayatlarındaki bu gizli sırların ağırlığı altında yaşamalarındansa yapılan daveti kabul ederek yeni bir hayata başlamalarını ister. Daveti kabul eden Tahir, Feride ve Nizam gözlerini açtıklarında, kendilerini kapana kısılmış bir halde, çevresine geniş bir çember çizili olan bir otobüs durağında bulurlar.


     Aydınlık Gazetesi - 15.07.2017, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797947
Online Ziyaretçi Sayısı:33
Bugünlük Ziyaret :1244

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.