25.07.2017 / Nicolas Maduro’dan 'Despacito' Göndermesi

Maduro, Nicolas


     Venezuela lideri Maduro, seçimler öncesinde devlet televizyonuna çıkıp sözlerini değiştirdiği şarkıyla muhaliflere “silaha değil gazeteye” yönelmelerini söyledi.

 

     Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, dün resmi kanal “VTV”de bir televizyon programına çıkarak izleyicilere dünya çapında şöhrete ulaşan “Despacito” adlı şarkıyla seslendi. Maduro gülerek “Umarım yüzümüzü kara çıkarmayız” dedikten sonra şarkıya yapmış olduğu “remiks”i izleyicilerin beğenisine sundu.

 

     Şarkının orijinaline gönderme yapan ve Maduro tarafından değiştirilmiş versiyonunun sözlerinden bazıları şöyle: “Yavaş yavaş uzan, silahlardan ziyade ve gazeteyi kavra, görüşlerini barışçıl yollarla ifade et.”

 

     Luis Fonsi ile Dady Yankee’nin birlikte söylediği, tüm dünyada 35 farklı ülkede liste başı olarak “Macarena”nın tahtını yerinden eden “Despacito”, daha önce de iktidardaki “Sosyalist Parti”nin ikinci ismi olan Diosdado Cabello’nun diline dolanmıştı. Cabello hükümet karışıtı gösterilerle ilgili olarak “Despcapito”nun sözlerine atıf yapmış, Maduro karşıtlarını kastederek “Şarkıdaki gibi, ‘yavaş yavaş, usulca’, hükümet darbesi yapmak istiyorlar” demişti.


     Aydınlık Gazetesi - 25.07.2017, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797833
Online Ziyaretçi Sayısı:41
Bugünlük Ziyaret :1240

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.