21.07.2017 / Usta Sanatçı Harun Kolçak’ı Kaybettik

Kolçak, Harun


     Usta sanatçı Harun Kolçak önceki gece saat 23.00 sularında hayatını kaybetti. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören şarkıcı Harun Kolçak’ın doktoru “Prostat kanseri ile ilgili görmüş olduğu tedavi süreci vardı. Genel olarak vücudun iflasıyla ilgili bir durum. Sevenlerinin başı sağolsun” dedi. Ölüm haberinin duyulmasının ardından Harun Kolçak’ın yakınları, arkadaşları ve sevenleri hastaneye geldi.

 

     “Çok Erken Gitti”

 

     “Yeşilçam”ın efsane oyuncularından Eşref Kolçak, 62 yaşında vefat eden oğlu Harun Kolçak’ın ardından açıklamada bulundu. Eşref Kolçak gözyaşları içinde yaptığı konuşmasında “Yavrum çok erken gitti. Allah’ın takdiri, ne desem ki… Allah gençlere uzun, sağlıklı ömür versin. ‘Nişantaşı’ndaki cenaze namazına sağlığım elvermediğinden dolayı katılamayacağım. Harun, Gemlik’te annesinin yanına gömülecek. O’nu benim yanıma Gemlik’e getirecekler, oğlumu bana getirecekler” dedi.

 

     “Hayat Kendi Planını Yaptı!”

 

     90’lı yılların unutulmaz sanatçılarından Harun Kolçak’ın doğum günü olan 15 Temmuz’da sosyal medyadan paylaştığı sözler duygulandırdı. Kolçak “Twitter” üzerinden “Unutma; sen gelecek planları yaparken, hayat da kendi planlarını yapıyor” mesajını paylaştı.


     Aydınlık Gazetesi - 21.07.2017, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771663
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :1066

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.