17.10.2017 / Yaraşlı Tiyatro Ekibi Kadın Çiftçiler Ankara’da Ödül Aldı

Yaraşlı Tiyatro Ekibi


     “Dünya Çiftçi Kadınlar Günü Kutlamaları” kapsamında Ankara’da yapılan kutlamalarda Menteşe’ye bağlı “Yaraş Mahallesi”ndeki kadın çiftçilerden oluşan tiyatro ekibi oyun sergiledi.

 

     “Bilkent Otel”de, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı”nca gerçekleştirilen “Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni”ne Cumhurbaşkanının eşi Emine Erdoğan başta olmak üzere “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı” Ahmet Eşref Fakıbaba, bakanlık yetkilileri, il müdürleri ve birçok ilden kadın çiftçiler katıldı.

 

     ………………………………………………

 

     “15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü” ile ilgili açıklamada bulunan “Muğla İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık” Müdürü Ş. Fırat Erkal: “Gerek dünyada, gerekse Türkiye’de tarımsal üretimin ve kırsal hayatın sürekliliğinin sağlanmasında en önemli rolü kırsal kadınlar oynamaktadırlar. Bugün kırsaldaki kadının yeri ve rolünü temsilen ‘Yaraş Mahallesi’ndeki kadın çiftçilerimizden oluşan tiyatro ekibi oyun sergiledi. Sergiledikleri oyunda bilinçli ve girişimci kadının, çiftçinin önemi vurgulandı. Tüm kadın çiftçilerimizin ‘Dünya Kadın Çiftçiler Günü’ kutlu olsun” dedi.


     Batı Akdeniz Gazetesi - 17.10.2017, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797455
Online Ziyaretçi Sayısı:31
Bugünlük Ziyaret :1231

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.