29.05.2010 / Yalanı Emniyette Ortaya Çıktı

     Beşiktaş’ta bir hafta önce kaza yaptıktan sonra otomobili bırakarak kaçtığı iddia edilen ancak bu iddiaları kabul etmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci, kaza yapan Jaguar marka otomobili sahibinin verdiği vekaletle teslim aldı.

     Tuğba Ekinci’ye kaza yerine terk etmek suçundan ceza yazıldı. Alkollü araç kullandığı için daha önce ehliyetine 6 ay süreyle el konan Tuğba Ekinci, ehliyetini kazadan 10 gün önce geri almıştı.

     Barbaros Bulvarı Yıldız dönüşünde, bir hafta önce sabaha karşı meydana gelen kazada, görgü tanıklarına göre, plakası alınamayan bir taksinin sıkıştırdığı kadın sürücünün kullandığı 34 PU 5400 plakalı Jaguar marka otomobil kaza yaptı. Bariyerlere çarparak yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobilde bulunan kadın sürücü ve otomobilde bulunan ikisi kadın 3 yolcu bir taksiye binerek olay yerinden kaçtı.

     Olaydan sonra kazazedelerin bindiği taksi şoförü, otomobili kullanın Tuğba Ekinci olduğunu ve aşırı alkollü olduğunu söylemişti. Taksici, Tuğba Ekinci’nin kimseye bir şey söylememesi için kendisine 100 lira verdiğini iddia etmişti. İddialar üzerine konuşan Tuğba Ekinci, “Benim öyle bir otomobilim yok. Kazada yapmadım” demişti.

     Emniyet Müdürlüğüne dün başvuran Tuğba Ekinci, aracın sahibi Ahmet Kökler’den aldığı vekaletle otomobili teslim almaya geldi. Tuğba Ekinci’ye, kaza yerini terk etmek suçundan 130 TL para cezası kesildi. Otoparkta bulunan hasarlı otomobil daha sonra Tuğba Ekinci’ye teslim edildi.

     2009 Eylülde de “Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri”nin Beşiktaş’ta yaptığı denetimlerde, Tuğba Ekinci'nin 0.67 promil alkollü olduğu anlaşılınca ehliyetine 6 ay süreyle el konulmuştu. 537 lira ceza ödeyen Tuğba Ekinci, kazadan 10 gün önce ehliyetine kavuşmuştu.

     Hürriyet Gazetesi – 29.05.2010, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769868
Online Ziyaretçi Sayısı:46
Bugünlük Ziyaret :981

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.