11.06.2017 / Öncü Kadın’dan Şehit Öğretmen İçin Taziye Mesajı

Yalçın, Şenay Aybüke


     Çocuklara müziği sevdirmek için gittiği Batman’da terörün hedefi olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın için “Vatan Partisi Öncü Kadın” başsağlığı mesajı yayınladı.

 

     Açıklamada “Şenay Aybüke Yalçın öğretmenimiz ABD emperyalizminin ‘kara gücüm’ dediği ‘PKK’ saldırısıyla askerlerimizle birlikte şehit oldu. ABD korksun bizim kuvvetimizden. Vatanımızı böldürmeyeceğiz” denildi.

 

     Terör örgütü “PKK”lıların Batman Kozluk’ta karakol baskını esnasında silahla etrafı taramasıyla ağır yaralanan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Çocuklara müziği sevdirmek için gittiği Batman’da terörün hedefi olan Şenay Aybüke Yalçın için “Vatan Partisi Öncü Kadın” bir başsağlığı mesajı yayımladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Batman çocuklarının umudu Şenay Aybüke Yalçın öğretmenimiz Amerikan emperyalizminin ‘kara gücüm’ dediği ‘PKK’ saldırısıyla askerlerimizle birlikte şehit oldu. Derin bir üzüntü ile ailesine yakınlarına, öğretmenlerimize ve tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz. Bu ülkenin öğretmenleri, öğrencileri için yurdun her yerinde görev yapmaya devam edecekler. Vatansever öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyoruz. Biz öncü kadınlar, ABD’ye ve onun ‘kara gücüm’ dediği, silahlandırdığı bölücü terör örgütüne karşı askerimiz polisimiz ve korucumuzla bu aziz vatanı savunmaya devam edeceğiz. Korksun Amerika bizim kuvvetimizden. Buradan tüm milletimize içinde yaşadığımız günlerde hepimize sorumluluk düştüğünü bir kez daha hatırlatarak, vatanı böldürmeyeceğimizi, vatanımızı savunacağımızı duyuruyoruz.”


     Aydınlık Gazetesi - 11.06.2017, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5794306
Online Ziyaretçi Sayısı:36
Bugünlük Ziyaret :893

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.