05.04.2017 / Yıldız Tilbe’ye Haciz Şoku!

Tilbe, Yıldız


     Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin 13 yıldır süren dava nedeniyle evine haciz geldi.

 

     Yıldız Tilbe, 13 yıl önce albüm yapmak için anlaşma yaptığı “Avrupa Müzik” şirketiyle süren alacak davası nedeniyle evine haciz gelmesine tepki gösterdi.

 

     Şarkıcı, “Atmadığım taklit bir imzayla ‘zarara uğradık’ deyip bunu para cezasına çevirtip yasal yaptırımla yıllarıma haciz koymaları çok ağırıma gidiyor. Benim kime, hangi yıllarda, kaç albüm yapıp sattığım bellidir. Bana albüm yapan kimse zarara uğramadı. Böyle bir mukavele imzalamadım. Bana ait olmayan bir mukaveleyi neden bazı kişiler ‘İnsan Hakları Mahkemesi’ne taşı diyor? Neden ülkemi başkalarına şikayet etme zorunda kalayım?” diye konuştu. Tepkisine devam eden Tilbe, “23 yıldır şarkı söylüyorum, 13 yıldır bu davayla uğraşıyorum, ne günah işledim bilmiyorum. Bütün albümlerim sizde, platformlar elinizde, parayı toplayan dağıtan siz. Haczeden de siz... Beni bitirmeye ant içmişler böyle bir nefret olabilir mi?” dedi.

 

     “Duymayan Kalmasın” programına açıklama yapan “Avrupa Müzik Grup” Genel Müdürü Cengiz Erdem ise konuyla ilgili, “2004 yılında bizden çiftlik almak için 310 bin TL aldı ve ödemedi. Bu konunun albümle ilgisi yok. Tweet atarak kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor” sözleriyle Tilbe’nin iddialarını yalanladı.


     Gazete Vatan - 05.04.2017, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772012
Online Ziyaretçi Sayısı:38
Bugünlük Ziyaret :1083

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.