31.01.2018 / Şair Neyzen Tevfik Mezarı Başında Anıldı

Neyzen Tevfik Anıldı



     Ney ustası ve şair Neyzen Tevfik, vefatının 65. yıl dönümünde Kartal’da mezarı başında “Kartal Belediyesi” tarafından düzenlenen törende dualarla anıldı.


 

     Neyzen Tevfik’in “Kartal Mezarlığı”ndaki kabri başındaki anma programına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Gülcemal Fidan, Mustafa Fehmi Okay, Gökhan Yüksel, Cengiz Türkmen, “Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu” Genel Başkanı Metin Şenel, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Yöneticileri, Kartal Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.


 

     Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Biraz önce aydınlanmanın ışığı, araştırmacı-gazeteci Uğur Mumcu adına bir koşu düzenlendi. Oradan geliyoruz. Bu ülke kendini aydınlatan, kendine ışık tutan her insana biraz ceza çektiriyor galiba. Neyzen bugünkü siyasetçiler için çok önemli bir rehber, bir yol göstericidir. 25 yıl önce Uğur Mumcu’nun söyledikleri, bugün halen geçerli. Yüz yıl önce Neyzen’in söyledikleri de bugün halen geçerli. Rehberimizi doğru seçelim, doğru yolda yürüyelim diyor, hepinize katılımınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



     www.anayurtgazetesi.com sitesinden alınmıştır. - 31.01.2018, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796143
Online Ziyaretçi Sayısı:28
Bugünlük Ziyaret :1173

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.