03.02.2018 / Çocuklar Manço İçin Söyledi

Sevgiyle Anıyoruz


     Usta sanatçı Barış Manço ölümünün 19’uncu yılında Kadıköy’de anıldı. Anma programında Manço’nun eserlerini “Full Aksesuar Grubu” seslendirirken katılımcılar da şarkılara eşlik etti.


 

     “Caddebostan Kültür Merkezi”nde düzenlenen programa sanatçının babası İsmail Hakkı Manço, eşi Lale Manço, oğulları Doğukan ve Batıkan Manço ile yüzlerce seveni katıldı.


 

     Konser esnasında 4 yaşındaki minik bir Barış Manço hayranının “Seni Seviyorum Barış Manço” demesi üzerine grubun solisti tarafından sahneye çıkarıldı. Küçük kızın Manço’nun şarkısını söylemesi üzerine salonda bulunan onlarca çocuk da sahneye çıktı ve Manço’nun “Arkadaşım Eşek” şarkısını söyledi.


 

     19 yıl geçmesine rağmen Manço’nun unutulmamasından büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Doğukan Manço, “Barış Manço sevgisi giderek büyüyor ve bu bizi büyülüyor. Çünkü bu çok sıra dışı. Bir daha böyle bir insan gelmez bu dünyaya. Bu etkinlikler de bunu gösteriyor. Ne kadar güzel ki herkes O’na sahip çıkıyor” diye konuştu.


 

     Barışseverlerin 19 yıldır onları yalnız bırakmadığını dile getiren Batıkan Manço ise, “Kimisi ‘Adam Olacak Çocuk’a katılmış arkadaşlar, kimisi geçmiş kuşak, kimisiyse anne baba olup bu sevgiyi vermiş kişiler. Ve bu böyle sürüp gidiyor” dedi.



     Aydınlık Gazetesi - 03.02.2018, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5794891
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :1045

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.