26.03.2018 / Festivalde ‘Sunay Akın’ İzdihamı

Sunay Akın Nazilli'de


     “Nazilli 9. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali”nin ilk gösterisinde, sanatçı Sunay Akın izdihamı yaşandı. Yazar, şair ve gazeteci Sunay Akın’ı dinlemeye gelen sanatseverler oturacak yer bulamazken, birçok kişi gösteriyi ayakta seyretmek zorunda kaldı.


 

     “Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonu”nda, “9. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali”nin açılış konuğu şair, yazar ve gazeteci Sunay Akın oldu. Sanatçı tıklım tıklım dolu olan salona, “Karanlık Aydınlığa” adlı gösterisi ve slayt eşliğindeki sunumuyla unutulmaz anlar yaşattı. Sanat dolu gösteriyi Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, eşi Bilge Akan Küçük, Bozdoğan Kaymakamı Murat Akyüz, Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.


 

     “Sanat Her Dönemde Ön Planda Olmuştur”


 

     Kitap okumanın ve sanatın bir millet için çok önemli olduğunu gösterisinde vurgulayan Akın, “Sanat insanlığın var oluş sebebidir. Sanatı olmayan toplumlar yok olmaya mahkumdur. Sanat her dönemde ön planda olmuştur. Dünyada barış ve kardeşlik hakim olacaksa bunu kitaba değer verenlere borçluyuz. Sanatı hayatımızın her döneminde var etmeliyiz” dedi.


 

     Sinevizyon eşliğinde yapılan gösteri sonunda Sunay Akın, sanatseverler için kitaplarını imzaladı ve katılımcılarla sohbet etti.



     http://www.nazilliadalet.com sitesinden alınmıştır. - 26.03.2018, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796014
Online Ziyaretçi Sayısı:33
Bugünlük Ziyaret :1164

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.