21.03.2018 / Gönüllerince Eğlendiler

Gönüllerince Eğlendiler


     “21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü”nde Fethiye’deki ilgili kurumlarda eğitim gören öğrenciler, öğretmenler ve ailelerin katıldığı organizasyonda down sendromlu çocuklar doyasıya eğlendi.


 

     Down sendromlu öğrencilerin yapmış olduğu gösteriler büyük ilgi gördü. “Fethiye Evi” önünde yapılan etkinlikte, “FBKM” sanatçısı Mustafa Selçukoğlu ve Adem Kazan şarkılarını özel çocuklar için okudu. Doyasıya eğlenen down sendromlu çocuklar, “Fethiye Evi” gönüllü kurucusu Nesrin Saatcı ile birlikte bol bol fotoğraf çektirdiler.


 

     “Fethiye Evi” gönüllü kurucusu Nesrin Saatcı, “Down’lar bizler için gerçekten çok özeller. Sponsor istemiyoruz. Sadece bugün buraya farkındalığı yaşamak isteyenler gelsin istedik. Evlatlarımıza ikramlarda bulunduk. Onlar gerçekten hayattan bir şey beklemeyen sadece sevgi bekleyen meleklerdir. Bu kirli dünyada o kadar şeyler yaşıyoruz ki, ama bu evlatlarımıza verdiğimiz küçük bir gülümseme bile onlara yetiyor. Down sendromluların her zaman farkındayız. Bugün ayrıca Nevruz, ülkemizin özlediğimiz günlere kavuşmasını diliyorum. Katılım sağlayan ‘farkındayız’ diyen herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.



     https://gazetefethiye.com sitesinden alınmıştır. - 21.03.2018, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797210
Online Ziyaretçi Sayısı:29
Bugünlük Ziyaret :1220

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.