18.08.2017 / Inna’dan Çanakkale’de Muhteşem Konser!

Inna Çanakkale Dinletisinde


     Dünyaca ünlü şarkıcı Inna, “Umurbey Belediyesi” ve “Çanakkale Görsel Tanıtım Derneği” işbirliğiyle düzenlenen “Uluslararası Havacılık Festivali - Troy Air Fest” kapsamında, Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı “Umurbey Beldesi”nde verdiği konserde hayranlarıyla buluştu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi.

 

     Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı “Umurbey Belediyesi”nce ve “Çanakkale Görsel Tanıtım Derneği” işbirliği ile düzenlenen “Uluslararası Havacılık Festivali - Troy Air Fest” kapsamında dünyaca ünlü Romen şarkıcı Inna sahne aldı. Inna şarkılarıyla festivale katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.


 

     Lapseki ilçesine bağlı “Umurbey Belediyesi” ve “Çanakkale Görsel Tanıtım Derneği” işbirliğiyle Çanakkale’de ilk kez düzenlenen “Havacılık Festivali - Troy Air Fest”in ilk gününün gecesinde dünyaca ünlü Romen şarkıcı Inna sahne aldı.


 

     Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde Inna, seslendirdiği birbirinden güzel ve bilinen şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Festivale katılanlara muhteşem bir gece yaşatan Inna, yaklaşık 1 saat sahnede kaldı.



     https://www.mynet.com sitesinden alınmıştır. - 18.08.2017, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770944
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :1047

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.