08.05.2018 / Festival Başladı

Festival Başladı


     “Fethiye Kültür ve Sanat Festivali”, “Muğla Büyükşehir Belediyesi”
ile “Fethiye Belediyesi” ve  “Fethiye Rotary Kulübü” organizesinde  gerçekleştiriliyor.


 

     “10. Fethiye Kültür ve Sanat Festivali”, “FBKM Konferans Salonu”nda düzenlenen açılış programı ile başladı.


 

     Saygı duruşu ve “İstiklal Marşı”nın okunmasıyla başlayan açılış programında “Kaymakam Mustafa Karslıoğlu Ortaokulu Ritim Grubu” tarafından güzel bir gösteri sunuldu. “10. Fethiye Kültür ve Sanat Festivali Açılış Programı”nın sunumu “Kaymakam Mustafa Karslıoğlu Ortaokulu” öğrencileri tarafından yapıldı.  Açılış programına “Fethiye Belediyesi” Başkan Yardımcısı Mete Atay, “Fethiye Belediyesi” Meclis Üyesi Ahmet Selim Yücel, “Fethiye Belediyesi” Meclis Üyesi ve “Fetav” yönetiminden Fercan Akçin, “Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler” Müdürü Hakan Yurtseven, “Fethiye Rotary Kulübü” dönem başkanı Tufan Koca, “Fethiye Emlakçılar Derneği” başkanı Serdar Oğuz, “Fetav Yönetim Kurulu” üyesi Mustafa Şıkman ile festivale gelen davetliler katıldılar. Açılış programında “10. Fethiye Kültür ve Sanat Festivali Komitesi” başkanı Nergiz Muhammed Dinçkan ile “Fethiye Rotary Kulübü Dönem Başkanı” Tufan Koca birer konuşma yaptılar.


 

     “10. Fethiye Kültür ve Sanat Festivali Programı”na katılımdan dolayı teşekkür eden Nergiz Muhammed Dinçkan konuşmasında, 10’cusu düzenlenen “Fethiye Kültür ve Sanat Festivali”nin yurt içinde ve dışında tanınmış bir festival olduğunu ifade etti. Fethiye’nin tanıtımı açısından çok önemli bir festival olduğunu söyleyen Nergiz Muhammed Dinçkan “Bu yıl bu festivali ‘Muğla Büyükşehir Belediyesi’ ve ‘Fethiye Belediyesi’ ile ‘Fethiye Rotary Kulübü’ organizesinde düzenlemekteyiz. Festivale destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


 

     Nergiz Muhammed Dinçkan festival programı hakkında bilgi vererek festivalin 12 Mayıs tarihine kadar açık kalacağını belirterek herkesi festivale davet etti. “Fethiye Rotary Kulübü” dönem başkanı Tufan Koca da konuşmasında festivalin önemine değinerek “Amacımız Fethiye’mizin ismini güzel etkinliklerle duyurmak ve gelecek nesilleri kültüre, sanata ve güzel etkinliklere yönlendirmektir” dedi. Konuşmalardan sonra “Kaymakam Mustafa Karslıoğlu Ortaokulu Ritim Grubu” öğrencileri müzik öğretmeni Meltem Göçer eşliğinde çok güzel bir müzik gösterisi sundular. Gösteri sonunda ritim grubu öğrencileri ayakta alkışlandılar.



     https://gazetefethiye.com sitesinden alınmıştır. - 08.05.2018, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796763
Online Ziyaretçi Sayısı:29
Bugünlük Ziyaret :1200

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.