29.05.2018 / Yağmur Altında Müziğe Doydular

Yağmur Altında Müzik


     Ankaralılar, “ODTÜ”de düzenlenen ve birbirinden önemli sanatçıların sahne aldığı festivalle müziğe doydu. Festivalde Birsen Tezer, Teoman, Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demircioğlu gibi isimler sahne aldı.


 

     Geçen hafta sonu “ODTÜ Vişnelik Tesisleri”nde yapılan festivalin tamamında akustik performanslar sergilendi. Sürpriz düetlere de imza atıldı. İki günlük festivalin ilk gününde şiddetli yağmur yağdı. Yağışa rağmen müzikseverlerin festivale ilgisi oldukça yoğundu. Müzikseverler, Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demircioğlu’nun türkü ve deyişleriyle, Birsen Tezer-Bülent Ortaçgil’in, Sena Şener ve Tuna Kiremitçi’nin düetleriyle keyifli anlar yaşadı. Sahneye son olarak rock dünyasının önemli isimlerinden Teoman çıktı. Eski parçalarıyla dinleyicilere nostaljik anlar yaşatan Teoman, şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi.


 

     Festivalin ikinci gününde ise Halil Sezai, Cem Adrian, Ceylan Ertem, Redd, Ahmet Aslan gibi isimler sahne alacaktı. Ancak hava muhalefeti nedeniyle konserlerin iptal edildiği bildirildi.



     Aydınlık Gazetesi - 29.05.2018, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769412
Online Ziyaretçi Sayısı:49
Bugünlük Ziyaret :926

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.