04.06.2018 / Yeşilçam’ın Emektarını Meslektaşları Yalnız Bırakmadı

Selahattin Fırat Son Yolculuğunda


     Sinema oyuncusu Selahattin Fırat (92), “İstanbul Şişli Camii”nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.


 

     Sinema oyuncusu Selahattin Fırat (92), “İstanbul Şişli Camii”nde öğleyin kılınan cenaze namazından sonra “Beylikdüzü”ne bağlı “Gürpınar Yenikavaklı Mezarlığı”nda toprağa verildi. Cenaze törenine ailesi, yakınları ve kalabalık bir meslektaş grubu katıldı. Sinemanın vurdulu kırdılı, babacan, komedi rollerinde rol alan oyuncular “Şişli Camii”ni doldurdu. Karakter oyuncularının kalabalıklığı dikkat çekti. “Yeşilçam”a büyük emek veren ve sinemayı yaşamlarının bir parçası haline getiren oyuncular, Fırat’ın cenazesinde bir araya gelerek O’nu ve eski günleri yad ettiler. Yıldız oyunculardan sadece Yusuf Sezgin vardı. Sezgin, tabutu omuzunda taşıyarak cenaze arabasına kadar götürdü.


 

     İşte cenazede tespit ettiğimiz oyuncu, yönetmen ve sinema emektarları: Yusuf Sezgin, İhsan Gedik, İbrahim Şirin, Teoman Ayık, Ferhat Bahadır, Cahit Bat, Tahir Ulubayrak, Engin Arda, Engin Aksu, Muharrem Erdemir, Hasan Yıldız, Erol Erbil, Recep Bülbülses, Mehmet Yüksel, Tahsin Ekimler, Selçuk Eroku, Erdoğan Bidav, Günay Kosova, Kunt Tulgar, Tuncay Akça.



     Aydınlık Gazetesi - 04.06.2018, Pazartesi (Ercan Dolapçı)




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5798263
Online Ziyaretçi Sayısı:26
Bugünlük Ziyaret :1250

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.