20.06.2018 / Ünlü Rapçi Ezhel Beraat Etti

Ezhel


     Şarkılarında uyuşturucu maddeye özendirdiği iddiasıyla, hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan rapçi Ezhel, dün görülen davanın ilk duruşmasında beraat etti.


 

     “İstanbul 44. Asliye Ceza Mahkemesi”nde görülen davanın ilk duruşmasına, Ezhel adı ile bilinen Sercan İpekçioğlu ve avukatı Fuat Ekin katıldı. Ezhel’in hayranları da sabah saatlerinde “Adliye” önündeydi. Kimlik tespiti yapılan Ezhel, savunmasında, şarkı sözünde uyuşturucuya özendirdiği iddiasını kabul etmeyerek, “‘Geceler’ isimli parçamda gecelerin karanlığından, gizeminden bahsediyorum. Sanatsal, edebi bir dille anlattım” dedi.


 

     “Muziplik Olsun Diye…”


 

     Müzisyen olduğunu ve aylık gelirinin de 100 bin TL. Olduğunu söyleyen Ezhel, hint keneviri ile çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa ilişkin, “Esrar bitkileri gördük, söktük ve elimde cep telefonu vardı, onunla fotoğraf çektim. Selahattin Özdemir’in bir şarkısının sözlerini yazarak fotoğrafı sosyal medyada paylaştım. Muziplik olsun diye paylaştım” diye konuştu. Hakim Atalay, “Suç işleme kastıyla hareket etmediğine inandım. Sanat eseri olduğunu düşünerek beraatine karar verdim” dedi. Koridorda bekleyen hayranları, bu kararı alkışlarla karşıladı.



     Aydınlık Gazetesi - 20.06.2018, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772165
Online Ziyaretçi Sayısı:41
Bugünlük Ziyaret :1087

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.