11.05.2018 / Milas Türk Musikisi Derneği, 90’ıncı Konserini Gerçekleştirdi

Milas Türk Musikisi Derneği Konseri


     “Milas Türk Musikisi Derneği”, “Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu”nda önceki akşam düzenledikleri 90’ıncı konserinde izleyenlerden tam puan aldı. Kurulduğu 1976 yılından bu yana faaliyetlerini aralıksız devam ettiren “Musiki Derneği”, şef udi bestekar Ercan Karadamlı yönetiminde çıktığı konserde Türk musikisinin birbirinden değerli 25 eserini seslendirdi.


 

     Müzikseverlerin ayakta alkışladığı konsere, TRT sanatçısı, keman üstadı Mehmet Saim Karadağ damga vurdu. Karadağ, konser boyunca yaptığı keman taksimleri ile sanatseverleri kendine hayran bıraktı.


 

     “Milas Belediyesi” Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, siyasi parti temsilcileri ve yurttaşların yoğun katılım gösterdiği konserin sunuculuğunu Şükrü Demirkol yaptı.


 

     Konserde 25 güzel eser dernek üyelerince koro ve solo olarak seslendirildi. Salonu dolduran sanatseverler tarafından ayakta alkışlanan konserin sonunda bir konuşma yapan “Milas Belediyesi” Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, “Bizlere böylesine güzel bir gece yaşatan, muhteşem müzik ziyafeti sunan ‘Musiki Derneği’mize teşekkür ediyorum. Başta, şefimiz Ercan Karadamlı olmak üzere tüm saz ve ses sanatçılarımız muazzam bir repertuvar ile müthiş bir sunum yaptılar. Ben tekrar, başta şefimiz olmak üzere tüm ses ve saz sanatçılarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek, şef Ercan Karadamlı’ya ve Dernek Başkanı Zafer Pınarlık’a, gecenin anısına çiçek ve plaket sundu.


 

     Konser, günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.



     https://www.milasonder.com sitesinden alınmıştır. - 11.05.2018, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797925
Online Ziyaretçi Sayısı:26
Bugünlük Ziyaret :1244

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.