14.09.2018 / Antalya’nın Dikkat Çeken Sesi ‘Kafile’

Kafile Grubu


     Antalya’nın köklü alternatif rock gruplarından “Kafile”, bu sonbaharda iki adet single yayınlamaya hazırlanıyor. Grup, son olarak “Mor ve Ötesi”nin düzenlediği “Cover Challenge Yarışması” için hazırladığı “Serseri” parçasına yaptıkları coverla dikkat çekti.


 

     Antalya’da 2009’dan beri hatırı sayılır bir kitleye sahip olan ve konserleri sürekli dolu geçen “Kafile” grubu, “Yıllardır dinleyicilerimizden bir şeyler yapmamız gerektiği konusunda aldığımız önerilere daha fazla duyarsız kalamadık” diyerek albüm çalışmalarına hız verdi.


 

     “Kafile”, ilkbaharda çıkması planlanan albümün habercisi niteliğindeki iki single’ı önümüzdeki haftalarda yayınlayacak. Parçalar grubun gitaristi Mali Akpolat prodüktörlüğünde, grubun kendi stüdyosunda kaydedilip, “Loop Records” etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanıyor olacak. Vokalde Gizem Günaç, gitar/vokal/elektroniklerde Mali Akpolat, bas gitarda Hakan Kutlu ve davulda Berker Pekel’den oluşan grup, kaydettikleri iki parçaya çekecekleri klipler için de hazırlıklara başladıklarını duyurdu.


 

     Haftanın 4 günü “Antalya Kaleiçi”nde yer alan “Holly Stone Performance Hall”da konser veren grup, yakın zamanda “Mor ve Ötesi” grubunun açtığı #morveötesicoverchallenge için de bir parça hazırladı. “Dünya Yalan Söylüyor” albümünden “Serseri” adlı şarkıyı coverlayan grup, konserlerinin birinde canlı olarak kaydettikleri parçaya bir de klip çekti. Modern soundları ve enerjik sahne performanslarıya dikkat çeken grup, albümlerindeki soundun ve düzenlemelerin de bu tarza yakın olacağını belirtti.



     Sözcü Gazetesi - 14.09.2018, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771735
Online Ziyaretçi Sayısı:39
Bugünlük Ziyaret :1071

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.