15.06.2010 / Açıkhava'da Volkan Patladı

Konak, Volkan

     Esprileriyle muhteşem konserini renklendiren Volkan Konak’tan hayranlarına övgü ve uyarı:

     “Sizi yıllardır kandırmışlar. Talepkar olun, iyi müzik ve iyi sanatçı isteyin. Sahnede sizleri çok seviyorum deyip kuliste başka davrananları ayırt edin”

     Kuzeyin oğlu lakaplı Volkan Konak “Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi”nde muhteşem bir konser verdi.

     Beyaz bir gömlek, siyah pantolon ve ceketle sahneye çıkan Volkan Konak, “Açıkhava”yı fazlasıyla dolduran hayranlarını, kendi deyimiyle katılımcıları övdü. Konak seyirciye “Sizi yıllardır kandırmışlar. Talepkar olun, iyi müzik ve iyi sanatçı isteyin. Sahnede sizleri çok seviyorum deyip kuliste başka davrananları ayırt edin” dedi.

     Konak, kendi mütevazılığından dem vurarak “Sahne elbette önemli ama abartılı kıyafetler, istekler bize uymaz. Başkaları kulise şişelerce viski söyler, viskiyle ayaklarını yıkarlar. ‘İlla şu renk bornoz olacak’ gibi isteklerde bulunurlar. Bu bana uymaz. Müziğimle var olacağım” diye konuştu.

     Volkan Konak seyircilere sürpriz yaparak sahneye Hüsnü Şenlendirici’yi çağırdı. Konak “Hüsnü sen muhteşem müzisyensin ama ne olur sen de müzikten başka bir şey yapma. Bu sözüm kulağına küpe olsun kardeşim” diyerek klarinet ustasına küpe hediye etti.

     Şenlendirici’yle konservatuvardan arkadaş olduklarını belirten Konak “Hüsnü İngilizce yüzünden okulu bitiremedi. E tabii dil dile değmeyince olmuyor. Öğrendin mi Hüsnü İngilizce?” diye sorunca “Açıkhava”da kahkaha koptu. Şenlendirici “Yok abi” cevabını verince Konak’ın üstelemeleri üzerine ünlü klarinetçi “Burada İngiliz yok mu?” diyerek seyircilere seslendi.

     Kendisinin gönül adamı, gözleri nemli insanlardan olduğunu söyleyen Volkan Konak, Şenlendirici’ye “Sen hiç aşık oldun mu Hüsnü?” şeklinde sorunca Hüsnü Şenlendirici ne diyeceğini şaşırarak hemen klarinetine başvurdu.

     Konserde Konak “hocam” dediği klarinet ustası Levent Altındağ için Şenledirici’den yardım isteyerek “Hüsnü, Levent Abi ’yi evlendiremedik, bir yardım et” dedi. Şenlendirici bunun üzerine “Abi edemem, ben de boşanamıyorum. Derdimiz hemen hemen aynı” sözleriyle Konak’ı kahkahaya boğdu.

     Gazete Vatan – 15.06.2010, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769361
Online Ziyaretçi Sayısı:41
Bugünlük Ziyaret :917

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.