03.10.2018 / DogFest Başlıyor

06.10.2018 / Sevinç Okutan - Tuğrul Göğüş Dinletisi


     6-7 Ekim tarihlerinde yapılacak olan “DogFest-Türkiye Etkinliği” renkli görüntülere sahne olacak. “Çalış Plaj Sporları Sahası”nda yapılacak etkinliklerde sahipsiz sokak köpeklerine dikkat çekilecek…


 

     “Fethiye Belediyesi” ve “HAYED”in desteği, temizmama.com ana sponsorluğu, “4P1K Dergi” organizasyonu ile 6-7 Ekim tarihinde yapılacak “DogFest Etkinliği”nde gösteriler, ödüllü yarışmalar, söyleşiler, konser gibi eğlenceler gün boyu sürecek.


 

     6 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te Güzel Sanatlar Danışmanı Sevinç Okutan (piyano) ile Tuğrul Göğüş (keman) konseri yer alacak.


 

     Hayvanseverler güzel vakit geçirmeleri amacıyla yarışma ve sürpriz gösterilerin yer aldığı etkinliğe davet eden “Hayed Derneği” Başkanı Gökçen Gökmen Bayram tarafından yapılan açıklamada tüm hayvan severler festivale davet edilerek şu bigilere yer verildi:


 

     “Geçen sene ilkini gerçekleştirdiğimiz ‘DogFest-Türkiye Etkinliği’mizin ikincisini bu sene de, ‘Fethiye Belediyesi’ desteğinde ‘HAYED’ (Hayvan Destek & Eğitim Derneği) ve ‘4P1K’ (4Pati 1 Kuyruk Dergi) organizasyonu ile, yine Güney Ege’nin eşsiz ilçesi Fethiye’de gerçekleştiriyoruz. Etkinliğimiz bu sene ‘4 Ekim Sokak Hayvanları Haftası’ nedeniyle hem bu konuya dikkat çekmek hem de sahipsiz hayvanlara nefes verebilmek amacıyla ve ‘Sahipsiz Köpekler’ temasıyla gerçekleşecek. Ülkemizin dört bir tarafından gelecek hayvanseverlerin katılımıyla, “Dogfest Fethiye’, hayvanseverler ve köpek sahipleri için iki günlük dolu dolu, eğlenceli büyük bir aktivite olacak. Köpekleriniz, çocuklarınız ve sizin için hem eğlenceli hem eğitici hem de aktivasyon dolu bir etkinlik planladık; ilgi çekici görüntülerin oluşacağı eğlenceler, workshoplar, uzman tavsiyeleri, alışveriş, müzik, sürpriz ödüllü yarışmalar, çocuklar için tiyatro ve pek çok eğitici aktivite, sahiplendirme, konserler ve çok daha fazlası ‘Dogfest Fethiye’ de sizi bekliyor! Etkinliğimizin gelirlerini sahipsiz canlara nefes olabilmek için kullanacağız. Ayrıca etkinlik süresince, standlardan satın alacağınız mama ve malzemelerle, evsiz can dostlarımıza destek verip yardım etme olanağına da sahip olacaksınız. 6-7 Ekim (Cumartesi-Pazar) 2 gün boyunca, sizleri ve can dostlarımızı ‘Çalış Plaj Sporları Sahası’nda bekliyor olacağız. Final konseri dışında tüm etkinliklere katılım ücretsizdir! Yiyecek-içecek ücretleri katılımcı tarafından ödenecektir. Etkinlik alanında köpeklerimizi serbest bırakmak yasaktır. Agresyonu yüksek köpekleriniz için ağızlık takmayı unutmayınız. Lütfen yanınızda kaka poşeti bulundurunuz.”


 

     http://www.fethiyenettv.com sitesinden alınmıştır. - 03.10.2018, Çarşamba



     Not: Daha önce 29-30 Eylül 2018 tarihinde yapılması planlanan bu etkinlikler, hava muhalefeti nedeniyle 6-7 Ekim 2018 tarihine alınmıştır. (T.G.)




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795851
Online Ziyaretçi Sayısı:40
Bugünlük Ziyaret :1158

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.