21.05.2010 / Amatör Müzisyen Kazada Öldü

Erge (Sütçü), Engin

     İstanbul Çatalca’da meydana gelen trafik kazasında, Engin Erge adını kullanan amatör müzisyen Engin Sütçü (32) ile yanında bulunan arkadaşı Özlem Şakul (41) yaşamını yitirdi. Kazada, otomobil sürücüsü ise ağır yaralandı.

     Otomobiliyle TEM Otoyolu’nda Edirne yönüne giden Zülfü Akgeyik (43), “Hezarfen Havaalanı” mevkiinde önünde seyir halinde olan aracı geçmek için emniyet şeridine girdi. Emniyet şeridinde park halinde olan ve Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı temizlik işçileri tarafından toplanan çöpleri almak için bulunan aracı fark etmeyen Akgeyik, kamyonete arkadan çarptı. Aşırı süratli olduğu belirtilen Akgeyik’in otomobili çarpmanın etkisiyle taklalar atarak yol kenarındaki ağaçlık alana devrildi. Kazada, sürücü Akgeyik direksiyon başında sıkışarak ağır yaralanırken, otomobilde bulunan Özlem Şakul ve müzisyen Engin Sütçü hayatını kaybetti. Sürücü, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkartılarak hastaneye sevk edildi.

     Kaza nedeniyle Tem Otoyolu Edirne yönünde seyir halinde olan araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kazada hayatını kaybeden Şakul ve Sütçü’nün cenazeleri olay yerinde bulunan polis ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından “Adli Tıp Kurumu Morgu”na gönderildi. Otoyolda oluşan trafik, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.

     Müzik İçin Doğmuşum

     Engin Erge adına düzenlenmiş kişisel sitesinde, şarkı sözlerini ve kliplerini yayımlayan Engin Sütçü’nün, gece kulüplerinde sahneye çıktığı ve büyük bir hayran kitlesinin olduğu belirtildi. Sütçü’nün, arkadaşlarıyla birlikte hazırladığı klibin de yaşamını yitirdiği gün kişisel sayfasında yayınlandığı, ancak genç sanatçının klibini göremediği öğrenildi. Sitesinden hayranları ile mesajlaşan ve kliplerini paylaşan Engin Sütçü’nün, sitesindeki açılış notu ise “Müzik benim için bir yaşam tarzı değil, bunun için doğmuşum” şeklinde.

     Hürriyet Gazetesi – 21.05.2010, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769494
Online Ziyaretçi Sayısı:51
Bugünlük Ziyaret :936

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.