03.12.2018 / ‘İzmir Marşı’nı Hiç Böyle Dinlemediniz!

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Öğrencileri


     “Müjdat Gezen Sanat Merkezi” öğrencileri tarafından yorumlanan ve büyük ilgi gören “İzmir Marşı” sosyal medyayı deyim yerindeyse salladı. Klibin hikayesini ise usta sanatçı Müjdat Gezen, “Sözcü”ye anlattı.


 

     “Müjdat Gezen Sanat Merkezi” öğrencileri tarafından seslendirilen “İzmir Marşı”nın “akapella” versiyonu için klip yapıldı. İzzet Öz tarafından hazırlanan video klip izleyenlerin büyük beğenisini topladı.


 

     “Mustafa Kemal Hep Yaşayacak”


 

     “Müjdat Gezen Sanat Merkezi” öğrencilerinin yorumladığı “İzmir Marşı”nın, ilk olarak Uğur Dündar’ın sunduğu “Halk Arenası” programında dinletildiğini ve çok beğenildiğini belirten duayen sanatçı Müjdat Gezen, “Sevgili Yılmaz Özdil, Uğur Dündar’ın programında öğrencilerimizin ‘İzmir Marşı’ yorumunu çok beğenmiş. Benden buna klip çekmemizi istedi. Ben de ‘Nerede yayınlayacağım, kime nasıl izleteceğiz’ dedim. Özdil de ‘Benim 2 milyon, Uğur Dündar’ın 2 milyon, Sözcü’nün 3 milyona yakın takipçisi var. Bu 6-7 milyona ulaşabilecek bir şey olur’ dedi. Ben de öğrencilerimi stüdyoya soktum okuttum ‘İzmir Marşı’nı. Sevgili İzzet Öz’e de klip çektirdim. Ve inanılmaz bir ilgi gördü. Bu bizim için çok gurur verici ve harika bir olay. Benim bu konuyla ilgili söyleyeceğim şu ki, ‘İzmir Marşı’nın içinde geçen ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa’ sözü lütfen kimseyi rahatsız etmesin. Çünkü o hep yaşayacak” diye konuştu.



     Sözcü Gazetesi - 03.12.2018, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795293
Online Ziyaretçi Sayısı:29
Bugünlük Ziyaret :1102

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.