18.12.2018 / ‘Halkın Terazisi Yanlış Tartmaz’

Yaşar, Ebru


     “İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü”nün bu yıl 5.sini düzenlediği “Karadeniz’in Enleri” ödül töreninde arabesk-fantazi dalında yılın kadın sanatçısı seçilen Ebru Yaşar, “Özellikle üniversite öğrencilerinin oylarıyla seçilmek benim için ayrıca bir onur. Halkın terazisi yanlış tartmaz” dedi.


 

     “İstanbul Üniversitesi”nde bulunan Karadenizli öğrencilerin oylarıyla arabesk-fantezi dalında yılın kadın sanatçısı seçilen Ebru Yaşar, “Bu ödülü almamda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle üniversite öğrencilerinin oylarıyla seçilmek benim için ayrıca bir onur. Halkın terazisi yanlış tartmaz. Müziğe başladığım günden bugüne desteğini her zaman hissettiğim yüce Türk milletine ve ‘İstanbul Üniversitesi’ gençlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diyerek duygularını aktardı. “Ben Ne Yangınlar Gördüm” şarkısını Karadenizlilere armağan eden Yaşar, alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.


 

     Yaşar, gece boyunca hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı ve fotoğraf isteklerini kırmadı.


 

     Öte yandan ödül töreninde yan yana oturan Ebru Yaşar ve Gülben Ergen’in verilen kısa aralarda hasret gidermesi dikkatlerden kaçmadı.



     Sözcü Gazetesi - 18.12.2018, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769925
Online Ziyaretçi Sayısı:41
Bugünlük Ziyaret :983

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.