05.01.2019 / Bugün Ne Yapsak?

     Konser


Alkan, Gizem - Ülbegi, Zeynep

 

     Piyanist Gizem Alkan ve Zeynep Ülbegi dört el piyano repertuvarından derlenen programla, saat 20.00’de “Mozarthaus Sanat ve Konser Evi”nde (Ankara) sahne alıyor.


 

     Manga, saat 22.30’da “Dorock XL Kadıköy”de (İstanbul) sahne alıyor.


 

     Kardeş Türküler, saat 20.00’de “Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi”nde (Mersin) sahne alıyor.


 

     Cem Adrian, saat 22.30’da “IF Performance Hall Ataşehir”de (İstanbul) sahne alıyor.


 

     Feridun Düzağaç, saat 22.30’da “Kadıköy Sahne”de (İstanbul) sahne alıyor.


 

     Retrobüs, saat 22.30’da “Hayal Kahvesi Emaar”da (İstanbul) sahne alıyor.


 

     Soul Staff, saat 23.59’da “Mask Live Pera”da (İstanbul) sahne alıyor.


 

     Tiyatro


Alevli Günler

 

     Alevli Günler


 

     Oyun çağdaş bir “Yaşar-yaşamaz” hikayesi sunuyor. Çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş, biri mahallenin kasabı, biri muhasebeci, biri de Türk kültürü profesörü olmuş üç kafadar... İçlerinden biri kanser olunca, inançları gereği öldükten sonra yakılmak ister ve düzenle karşı karşıya gelirler. Başvurdukları her yerde başka komediler yaşar, her türden anlaşmazlık ve anlayışsızlıklarla karşılaşırlar. Irmak Bahçeci’nin yazıp Yıldıray Şahinler’in yönettiği oyunda, Cem Davran, Bahtiyar Engin, Yıldıray Şahinler, Selin Yeninci ve Erkan Can rol alıyor. Oyun saat 20.00’de “Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1”de sahnelenecek.


 

     Sinema


Üç Hayat

 

     Üç Hayat


 

     Kariyerinin farklı dönemlerinde olan üç insanın yollarının kesişmesi sonucu yaşananları konu ediyor. Genç bir kız olan Marziyeh’in en büyük hayali oyuncu olmaktır. Hayallerine kavuşabilmek için konservatuvara gitmek isteyen genç kız ailesinin engeliyle karşı karşıya kalır. Marziyeh konservatuvara gitmek için ailesini ikna edemeyince, internete bir video yükleyip ünlü oyuncu Behnaz’dan yardım istemeye karar verir. Tam film çekimlerinin olduğu bir dönemde genç kızın yayınladığı videoyu izleyen ünlü oyuncu, izlediklerinden oldukça etkilenir. Behnaz, hayallerini gerçekleştirmek isteyen kıza yardım etmek için tüm işini yarıda bırakıp yanına Jafar Panahi’yi de alarak yola koyulur. Jafar Panahi’nin yönettiği ve oynadığı filmde Behnaz Jafari, Marziyeh Rezaei, Maedeh Erteghaei, Narges Delaram rol alıyor.


 

     ………………………………



     Aydınlık Gazetesi - 05.01.2019, Cumartesi (Ersoy Irşi)




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795551
Online Ziyaretçi Sayısı:28
Bugünlük Ziyaret :1130

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.