07.02.2019 / Opus Amadeus Oda Müziği Festivali 16 Şubat’ta Başlıyor

Opus Amadeus Oda Müziği Festivali


     “8. İstanbul Uluslararası Opus Amadeus Oda Müziği Festivali”, 16 Şubat-11 Mart tarihleri arasında zengin konser programlarıyla, Avrupa’dan ve ülkemizden sevilen toplulukları ağırlayacak.


 

     “Opus Amadeus Oda Müziği Festivali” ortaçağdan günümüze uzanan bir oda müziği şöleni sunuyor. Bu sene sekizincisi düzenlenen festivalde Hollanda, Macaristan, Almanya ve ülkemizden önemli topluluklar sanatseverlerle buluşacak.


 

     16 Şubat’ta “Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat”ta, Almanya’nın çok hızlı bir yükseliş yakalamış ve prestijli ödüller kazanmış genç topluluklarından “Prisma Baroque Ensemble” konseriyle başlayacak olan oda müziği şöleni, 11 Mart’ta “Karaköy Aşkenazi Sinagogu”nda ülkemizin sevilen oda müziği topluluklarından “Silva Quartet”in yorumlayacağı özel bir program ile sona erecek.


 

     Festival kapsamında 6 ayrı etkinlik düzenlenecek. “Prisma Baroque Ensemble”, “Musica Amphion & Pieter-Jan Belder”, “Trio Vivo”, Leyla Pınar, “Trio Passacaglia” ve “Silva Quartet” İstanbul’un birbirinden özel ve akustik açıdan mükemmel mekanlarında sahne alacak.


 

     Sanat yönetmenliğini Mehmet Mestçi’nin yaptığı “Opus Amadeus Oda Müziği Festivali” hakkında detaylar www.opusamadeus.com adresinden edinilebilir.



     Aydınlık Gazetesi - 07.02.2019, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795503
Online Ziyaretçi Sayısı:21
Bugünlük Ziyaret :1124

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.