27.06.2010 / Son Noktayı Koydu

Can, Sibel

     Çocuklarının taşınması ile zor günler geçiren sanatçı iddialara yanıt verdi...

     Ünlü sanatçı Sibel Can, geçtiğimiz günlerde Antalya’da hayranları ile buluştu. Derin dekolteli sahne kıyafeti ve kusursuz makyajı ile sevenlerine mükemmel bir gece yaşatan Can, konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

     Çocuklarının bir süre önce babaları Hakan Ural’ın evine taşınması ile zor günler geçiren güzel sanatçı, kızı Melisa’nın yeniden eve döndüğünü söyledi.

     Oğlu ile aralarındaki tatsızlığın devam ettiğini belirten Can, “Melisa eve döndü, fakat Engin Can babasının yanında kalmayı tercih etti. Şu anda birlikteler. Sokakta değil bu yüzden içim huzurlu. Onlar benim çocuklarım, canımın yarısı, üç evladımı da birbirinden ayırmıyorum. Ben çocuklarımla büyüdüm, her zorluğu onlarla aştım, dilerim her şey zamanla düzelir” dedi.

     Eski eşi Sulhi Aksüt ile yeniden barışacağı konuşulan ve bu barışmada oğlu Emir’in büyük bir rol oynadığı söylenen Sibel Can, “Şu an böyle bir düşüncem yok, mahkememiz devam ediyor. Böyle bir gelişme gerçekten söz konusu değil” diyerek iddialara son noktayı koydu.

     Gazete Vatan – 27.06.2010, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771100
Online Ziyaretçi Sayısı:39
Bugünlük Ziyaret :1049

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.