10.03.2019 / Keman-Piyano Resitali Yoğun İlgi Gördü

Sevinç Okutan - Tuğrul Göğüş


     “Blueberry Boutique Hotel”in sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği, müzikolog Sevinç Okutan ve keman sanatçısı Tuğrul Göğüş’ün katıldığı piyano keman resitali, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.


 

     Müzikolog Sevinç Okutan ve keman sanatçısı Tuğrul Göğüş’ün katıldığı “Blueberry Boutique Hotel”in katkılarıyla ücretsiz olarak düzenlenen piyano keman resitali, 9 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da “Blueberry Boutique Hotel”de gerçekleştirildi. Rezervasyonun günler öncesinde dolduğu keman-piyano resitalini çok sayıda sanatsever de ayakta izledi.


 

     Otel Müdürü Naci Dinçer görülen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirirken “Sosyal medyada basit bir ilanla duyuru yaptık. Ancak siz burada bulunan sevgili dostlarımızın üç katı kadar ilgiyle karşılaştık. Demek ki bir açlık, istek varmış. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak bu tür etkinlikleri devam ettirelim düşüncesinin ne kadar doğru olduğunu gördük. Özverili çalışmalarından olayı sanatçılarımıza ve katılımlarınızdan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyorum. Ortamın belirli bir kapasitesi vardı, kimseyi üzmemek adına bu kapasiteyi biraz zorladık. Hoşgörünüze sığınıyoruz” diye konuştu.


 

     Yaklaşık bir saatten fazla süren konserde, klasik müzik parçalarının yanında Türk müziğinden örnekler de sunan Sevinç Okutan ve Tuğrul Göğüş, izleyenlerden büyük alkış aldı.



     http://www.fethiyenettv.com sitesinden alınmıştır. - 10.03.2019, Pazar


Tuğrul Göğüş - Sevinç Okutan Dinletisi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796727
Online Ziyaretçi Sayısı:28
Bugünlük Ziyaret :1199

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.