13.11.2018 / Dünya Yıldızları BBDSO Sahnesinde

Pijarowski, Marek - Yoon, Soyoung


     Uluslararası başarıyla ses getiren Güney Koreli keman sanatçısı Soyoung Yoon ile Polonyalı orkestra şefi Marek Pijarowski, 15 Kasım Perşembe akşamı “BBDSO” ile Bursalı sanatseverlerin karşısına çıkıyor.


 

     “Uludağ Premium”un sponsorluğunda “Bursa Filarmoni Derneği”nin desteklediği ve klasik müziği daha geniş kitlelere ulaştıran “Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası” (BBDSO), bu haftaki konserinde iki dünya yıldızını ağırlamaya hazırlanıyor. “Wieniawski”, “Queen Elizabeth”, “Tchaikovsky” ve “Yehudi Menuhin” gibi dünyanın önemli keman yarışmalarında elde ettiği başarılarla müzik otoritelerinin dikkatini çeken Güney Koreli keman sanatçısı Soyoung Yoon, 15 Kasım Perşembe akşamı Şostakoviç’in “1. Keman Konçertosu”nu orkestra eşliğinde Bursalı sanatseverlerle buluşturacak. Konsere konuk şef olarak katılacak Polonyalı orkestra şefi Marek Pijarowski ise Drovak’ın bestelediği ve Çek halkının yerel danslarının coşkusunu taşıyan “8. Senfoni” boyunca orkestrayı yönetecek.


 

     15 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de gerçekleştirilecek konserin biletleri “BBDSO Resmi Web Sitesi” bursasenfoni.gov.tr’den satın alınabiliyor.


 

     Şef: Marek Pijarowski

     Solist: Soyoung Yoon (keman)

     Bilet Fiyatı İndirimli 10 TL  Tam 20 TL

     Yer: Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi - Merinos, Osmangazi Salonu



     https://www.dirensanat.com sitesinden alınmıştır. - 13.11.2018, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796158
Online Ziyaretçi Sayısı:27
Bugünlük Ziyaret :1173

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.