01.07.2010 / Sanat için Böyle Çirkinleşti

Minogue, Kylie


     Minogue, yorgun ifadesi, dağınık saçları,
büyük dövmeleriyle şaşırtıyor ama...

     “Glastonbury Festivali”nde sahnede şarkıcı Ana Matronic ile öpüşen Kylie Minogue, sevenlerini bu kez de yeni salaş imajı ve birdenbire vücudunda beliren dövmelerle şaşırttı. Biri “Glastonbury Festivali”nden bir kare, diğeri ise iki gün sonra çekilmiş. Yorgun bir ifade, dağınık saçlar, büyük dövmeler...

     Minogue hayranlarının endişeye kapılmasına gerek yok. Yukarıdaki resim kariyeri boyunca sürekli kendini yenileyen şarkıcının yeni hali değil. 42 yaşındaki Avustralyalı sanatçı yeni filmi “Jack and Diane” için bambaşka bir kılığa büründü.

     Görenlerin tanımakta güçlük çektiği Minogue, filmin New York’taki çekimlerinde kameralara takıldı. “Jack and Diane” en çok “Moulin Rouge”daki oyunculuğu ile hafızalara kazınan Minogue’un 14’üncü filmi...

     Henüz 11 yaşındayken “The Sullivans” adlı televizyon programıyla oyunculuğa başlayan yıldız, aslında 1986-1988 yılları arasında yayınlanan “Neighbours” adlı pembe dizi ile adını duyurmuştu.

     Ardından şarkıcılığa başlayan Minogue “Locomotion” ile listelerde zirveye ulaştı ve başarısını birçok hit şarkıyla daha perçinledi.

     Hem oyunculuğa hem de şarkıcılığa devam eden sanatçı bir yandan da yeni çıkardığı albümü “Aphrodite”ın tanıtım çalışmalarını sürdürüyor.

     Gazete Vatan - 01.07.2010, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769918
Online Ziyaretçi Sayısı:41
Bugünlük Ziyaret :982

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.