24.08.2017 / ‘İki İyi Çocuk’ Geliyor

İki İyi Çocuk


     Yönetmenliğini Mehmet Demir Yılmaz’ın yaptığı, başrolleri Sarp Levendoğlu, Sevcan Yaşar ve Kazım Karakadıoğlu’nun paylaştığı “İki İyi Çocuk” filminin çekimlerine Antakya’da başlandı.


 

     Görüntü yönetmenliğini Argyrs Theos’un, müziklerini Derya Köroğlu’nun yaptığı “İki İyi Çocuk” filminde Sevcan Yaşar, Sarp Leventoğlu’nun aşık olduğu “Defne” karakterine hayat veriyor.


 

     Yaşar, canlandırdığı rolle ilgili olarak, “Defne ‘Antakya Korosu’nda şarkı söyleyen, turistik heykeller satarak geçimini sağlayan oldukça saf ve naif bir karakter. Ajitasyondan uzak, ince detaylarla güldürürken ağlatan bir sinema filmi. Antakya’nın güzelliklerini de gözler önüne serecek” dedi.


 

     Antakya’da gerçek hayatta yaşanmış bir hikayeden esinlenilerek çekilen filmde Sarp Levendoğlu polisi canlandırırken, Kazım Karakadıoğlu kendisini polis zanneden zihinsel engelli bir karakteri oynuyor. Koroda şarkı söyleyen, hediyelik eşyalar satarak geçimini sağlayan saf ve naif “Defne” karakteri, filmde Sarp Levendoğlu’nun canlandırdığı karakterle aşk yaşayacak.


 

     Sevcan Yaşar, Sarp Levendoğlu ve Kazım Karakadıoğlu’nun yanı sıra Günay Karacaoğlu ve Devrim Akın’ın bulunduğu “İki İyi Çocuk”ta, Murat Serezli ve Hamdi Alkan da konuk oyuncu olarak yer alıyor.



     Milliyet Gazetesi - 24.08.2017, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796287
Online Ziyaretçi Sayısı:19
Bugünlük Ziyaret :1180

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.