13.05.2019 / Red Velvet Grubu Üyesi Joy Havai Fişeklerden Korktu

Red Velvet Grubu


     2014’te müzik piyasasıyla buluşan Güney Koreli kız grubu “Red Velvet” üyesi Joy havai fişeklerden korkunca ortaya ilginç görüntüler çıktı.


 

     Dünya çapında milyonlarca hayranı olan “Red Velvet Grubu” bir müzik festivalinde sahne aldı. Performanslarını gerçekleştirdikten sonra bir anda patlamaya başlayan havai fişeklerle birlikte grup üyelerinden Joy çok korkmuş bir şekilde kendisini sahne kenarında bulunan bir masanın altına attı. O anların kamera görüntüleri ise büyük ilgi çekti. Genç şarkıcı olaylar sonrasında yaptığı hareketler için üzgün olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı:


 

     “Üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Geçmişte önümde bir havai fişek patladığını gördükten sonra havai fişeklerden korkuyorum ve beklenmedik bir şeydi. Üstelik kulaklarımın çınladığını duydum ve size veda ettiğimi söylemeden içeri girdim. Üzgünüm… Şimdi iyiyim! İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Her performansta iyi bir iş yapmak istiyorum ve beklenmedik anlara profesyonelce tepki veremediğim zaman kendimden hoşlanmıyorum”



     Sözcü Gazetesi - 13.05.2019, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769174
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :869

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.