29.05.2019 / Ünlü Şarkıcı Trump’a Cinsel Organını Göstermiş!

Moby


     “Hollywood” yıldızı Natalie Portman ile bir dönem sevgili olduğunu öne süren ve ünlü aktris ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak büyük tepki çeken Amerikalı dünyaca meşhur şarkıcı Moby, yine bir skandalla gündemde…


 

     “Lift Me Up” ve “Why Does My Heart Feel” gibi şarkılara imza atan Moby, 2000’li yıllarda New York’taki bir parti sırasında aşırı alkollüyken ABD Başkanı Donald Trump’a cinsel organını gösterdiğini öne sürdü.


 

     İngiltere merkezli “The Independent” internet gazetesinin haberine göre 53 yaşındaki şarkıcı, Trump ile bu oldukça tuhaf “anısını” ünlü aktör Alec Baldwin’in “Here’s The Thinh with Alec Baldwin” adlı podcast yayınında dillendirdi.


 

     Bu olay, 53 yaşındaki şarkıcının anılarını aktardığı “Then It Fell Apart” adlı kitabında da yer alıyor. Podcast yayınında bu anıya kitabında neden yer verdiğini anlatan Moby, partide arkadaşlarıyla cinsel içerikli bir oyuna ilişkin yaptığı sohbetten bahsetti.


 

     “Çok Sarhoştum, Hatırlamıyorum”


 

     “Bu oyunda cinsel organını çıkarıp ne kadar çok insana dokunursan, yarışmayı sen kazanıyorsun” diyen Moby, “aşırı sarhoş” olduğunu belirterek, cinsel organını o dönemde televizyon yıldızı olan Trump’a değdirdiğini iddia etti.


 

     Ortam karanlık olduğu için Trump’ın durumun farkında olmadığını da ifade eden Moby, anılarında ise bu hikayeye şüpheyle yaklaşıyor: “O anda çok sarhoştum ve bunun gerçekten yaşandığından yüzde 100 emin değilim.”



     Sözcü Gazetesi - 29.05.2019, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770392
Online Ziyaretçi Sayısı:49
Bugünlük Ziyaret :1021

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.