28.05.2019 / Açılış Zülfü Livaneli’den

Açılış Zülfü Livaneli'den


     İstanbul yaz gecelerinin vazgeçilmezi olan “Harbiye Açıkhava Konserleri” birbirinden ünlü isimleri sevenleriyle buluşturacak. Konserler, 30 Haziran’da Zülfü Livaneli ile başlayacak.


 

     “Kerki-Solfej”in düzenlediği “Harbiye Açıkhava Konserleri”, 30 Haziran akşamı başlıyor. “Sevda Değil”, “Kardeşin Duymaz”, “Merhaba”, “Leylim Ley”, “Özgürlük”, “Zor Yıllar” gibi şarkılarla 50 yılı aşkın bir süredir sanatın içinde var olan Zülfü Livaneli, 30 Haziran’da “Harbiye Sahnesi”nin bu yılki ilk konuğu olacak. Livaneli’ye ünlü orkestra şeflerinden Rengim Gökmen’in yöneteceği 48 kişilik filarmoni orkestrası ile birlikte Teyfik Rodos ve Zeynep Halvaşi de eşlik edecek.


 

     Ceylan Ertem En Sevilen Yorumlarıyla Harbiye’de


 

     Ceylan Ertem, 2 Temmuz akşamı “Harbiye Açıkhava”da sahneye çıkacak. Daha önce Sıla’nın konuğu olarak “Harbiye”de sahneye çıkan ve “Esmer” şarkısını Sıla ile birlikte seslendiren Ertem, bu kez kendi repertuvarıyla sevenleriyle buluşacak.


 

     Harbiye’nin Olmazsa Olmazı Erol Evgin


 

     Bu sene “Erol Evgin 50. Sanat Yılı Konserleri” ile sevenleriyle buluşan duayen sanatçı Erol Evgin, en sevilen şarkılarını 3 Temmuz akşamı “Harbiye” seyircisi ile birlikte seslendirecek.


 

     Romantik Bir Yolculuk

 

     Pop müziğin en sevilen seslerinden Levent Yüksel, “Açıkhava Sahnesi”nde 4 Temmuz’da hayranlarıyla buluşacak. Geçmişten bugüne tüm albümlerinden hazırladığı özel repertuvarıyla seyirci karşısına çıkacak olan Yüksel, şarkılarıyla dinleyenleri romantik bir yolculuğa çıkaracak.


 

     Sertab Erener Bu Kez Elektrik Akustik Performansıyla Sahnede


 

     Son yıllarda farklı projelerle dinleyicisiyle buluşan Sertab Erener, “Harbiye”ye elektrik akustik performansıyla çıkacak. Erener, 6-7 Temmuz’da “Açıkhava Sahnesi”nde olacak.


 

     Açıkhavada Mor ve Ötesi İle Senfoni


 

     “Harbiye Açıkhava Sahnesi”nin 8 Temmuz akşamındaki konuğu ise “Mor ve Ötesi”. “Mor ve Ötesi Senfonik” konseri ile müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak olan grubun performansı şimdiden heyecanla bekleniyor.


 

     İstanbul Harbiye Açıkhava Konser Programı


 

     30 Haziran Pazar - 1 Temmuz Pazartesi Zülfü Livaneli

     2 Temmuz Salı Ceylan Ertem

     3 Temmuz Çarşamba Erol Evgin 50. Yıl

     4 Temmuz Perşembe Levent Yüksel

     6 Temmuz Cumartesi - 7 Temmuz Pazar Sertab Erener

     8 Temmuz Pazartesi Mor ve Ötesi



     Sözcü Gazetesi - 28.05.2019, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770100
Online Ziyaretçi Sayısı:41
Bugünlük Ziyaret :998

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.