07.06.2019 / Bülent Ersoy-Selami Şahin’den Alkış Alan Düet

Bülent Ersoy - Selami Şahin


     Sanat camiasının en büyük değerlerinden Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam Çeşme’de bir mekanda sahne aldı. Usta sanatçı, özel olarak tasarlanan sahne kostümü ile adeta büyüledi.


 

     Selami Şahin, Didem Şahin ve Fatih Ürek’in performans esnasında sahneye çıkması ve sahneye getirilen dev doğum günü pastası ile büyük sürpriz yaşayan Bülent Ersoy, pastayı sahnede keserek, erken doğum günü kutlaması yaptı. Sahnenin önünde görüntü alan basın mensubuna elleriyle pasta ikram eden Bülent Ersoy, renkli görüntülere imza attı.


 

     Meslektaşı Selami Şahin ile birlikte “Senin Olmaya Geldim” şarkısında düet yapan ikili, izleyicilerden dakikalarca alkış aldı.


 

     Performansın ilerleyen dakikalarında Fatih Ürek’i sahneye davet eden Bülent Ersoy, seyircileri de kırmayarak izleyicilerin arasında dolaştı ve şarkılarını mekanı dolduran hayranlarıyla hep birlikte seslendirdi.


 

     Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan usta sanatçı, geçtiğimiz günlerde muhabir dostlarının Bodrum’da yaşadığı talihsiz tekne kazası için “geçmiş olsun” diyerek, konuşmasına başladı: “Tüm Türkiye’nin Ramazan bayramını kutluyorum, hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim’den diliyorum. En içten duygularımla sevgi, saygı, birlik ve beraberlik içinde Türkiye’nin en güzel noktalarda söz sahibi olmasını temenni ediyorum. Selami Şahin hakikaten çok yakın arkadaşım ve duydum ki bu mekanın açılış konserini yapmış. Evlatlarının gazinosunda açılış yapmak ne kadar anlamlı aslında, muhakkak çok duygulanmıştır.”



     Milliyet Gazetesi - 07.06.2019, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772233
Online Ziyaretçi Sayısı:38
Bugünlük Ziyaret :1088

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.