21.06.2019 / Beyaz Perdede Bu Hafta

Anna

     Anna


 

     Luc Besson’un yönetmenliğini yaptığı; Sasha Lus, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy, Lera Abova, Alexander Petrov ve Nikita Pavlenko’nun rol aldığı “Anna”, izleyici ile buluşacak. Senaryosu da Luc Besson’a ait olan gerilim ve aksiyon filmi “Anna”, son derece yetenekli ve tehlikeli bir suikastçı olan ve tüm operasyonlarını belli bir gizlilik içerisinde gerçekleştiren Anna Poliatova’nın hikayesini anlatıyor.


Hotel Mumbai

 

     Hotel Mumbai


 

     Anthony Maras yönetmenliğindeki “Hotel Mumbai”, Hindistan’ın finans ve eğlence başkenti olan Mumbai’de yaşanan gerçek olaylardan beyazperdeye uyarlandı. Yönetmen Anthony Maras’ın senaryosunu John Collee ile birlikte kaleme aldığı filmin başrollerinde Dev Patel, Armie Hammer, Nazanin Boniadi, Anupam Kher ve Jason Isaacs yer alıyor.


Yazlık Ev

 

     Yazlık Ev


 

     “2018 Venedik Film Festivali”nde prömiyeri yapılan “Yazlık Ev”, ailesinin yazlık evine tatile gelen ve hayatını yoluna koymaya çalışan bir kadının hikayesine odaklanıyor. İtalyan asıllı Fransız sinema oyuncusu Valeria Bruni Tedeschi’nin yönetmenliğini üstlenip başrolünde oynadığı filminde Pierre Arditi, Valeria Golino, Noemie Lvovsky ve Yolande Moreau gibi isimler de rol aldı.


Kalpten Gerdanlık

 

     Kalpten Gerdanlık


 

     Tayfun Sav, Soydan Soydaş, Suavi Eren ve Bilge Yalçınkaya’nın oynadığı “Kalpten Gerdanlık”, insan kalbi kullanarak yapacağı bir gerdanlık için cinayetler işlemeye başlayan ünlü bir takı tasarımcısının öldürdüğü her kurbanıyla geçmişe dayanan dolaylı ilişkilerini ele alıyor.



     Aydınlık Gazetesi - 21.06.2019, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796993
Online Ziyaretçi Sayısı:20
Bugünlük Ziyaret :1214

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.