28.06.2019 / Beyaz Perdede Bu Hafta


     Yesterday


Yesterday

 

     Kendisinden başka dünyada kimsenin efsanevi müzik grubu “The Beatles”ı bilmediğini fark eden bir adamın hikayesini ele alan “Yesterday” adlı filmin yönetmen koltuğunda Danny Boyle oturuyor. Senaryosunu Richard Curtis’in kaleme aldığı filmde Himesh Patel, Lily James, Ed Sheeran, Ana de Armas, Kate McKinnon ve Lamorne Morris rol alıyor. Komedi ve müzikal türündeki filmin yapımcılığını ise Boyle’nin yanı sıra Richard Curtis yapıyor.


 

     Dostumun Yolculuğu


Dostumun Yolculuğu

 

     W. Bruce Cameron’un “Can Dostum” adlı kitap serisinden uyarlanan “Dostumun Yolculuğu” adlı yapım, ilki 2017’de vizyona giren aynı zamanda “Can Dostum” filminin devam halkası olarak izleyiciyle buluşuyor. Gail Mancuso’nun yönetmen koltuğunda oturduğu, filmin senaryo uyarlamasını Maya Forbes, Cathryn Michon ve Wallace Wolodarsky birlikte kaleme aldı. Bir köpeğin hayattaki amacını keşfetmek için çıktığı yolculuğu konu edinen filmin kadrosunda ise Marg Helgenberger, Dennis Quaid, Josh Gad, Betty Gilpin, Henry Lauve, Kathryn Prescott gibi isimler yer alıyor.


 

     Laurel ile Hardy


Laurel ile Hardy

 

     “Hollywood”un en çok sevilen komedi ikilisi ve yüzü aşkın filmde rol alan Stan Laurel ve Oliver Hardy’nin hayatını konu edinen biyografi türündeki yapım, çiftin 1953’te çıktıkları son turnenin yanı sıra özel hayatlarını ve yaşadıkları olayları mercek altına alıyor. İkilinin eşleri “Lucille” ve “İda” karakterlerini Shirley Henderson ve Nina Arianda’nın canlandırdığı, ABD ve İngiltere ortak yapım filmin yönetmen koltuğunda Jon S. Baird oturuyor.


 

     Ateşle Oynayanlar


 

     Fransız yapımı filmin yönetmenliğini Marie Monge yaparken, filmin oyuncu kadrosunda Tahar Rahim, Stacy Martin, Bruno Wolkowitch, Karim Leklou, Marie Denarnaud ve Jean-Michel Correia yer alıyor. Dram ve gerilim türündeki filmin konusu özetle şöyle: Paris’te babasının kafesinde çalışan çalışan Ella’nın sakin ve sıradan bir hayatı vardır; ta ki garson olarak çalışmaya başlayan Abel ile tanışana kadar. Ella’nın Abel’e hissettiği karşı konulamaz çekim, genç kadına Paris’in yeraltı kumarhanelerinin ve heyecan dolu bir dünyanın kapılarını açar.



     Aydınlık Gazetesi - 28.06.2019, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795976
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :1162

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.