01.09.2017 / Yüksek Sesli Müzik Kavgası 2 Kardeşin Canına Mal Oldu

Yüksek Sesli Müzik Kavgası


     Sakarya’da bir taksi durağında yüksek sesli müzik dinleyen taksici kardeşlerden rahatsız olan bir grup, kurşun yağdırdı. Kardeşler hayatlarını kaybetti.


 

     Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yüksek sesli müzik dinledikleri için çıkan silahlı kavgada kardeş oldukları öğrenilen 2 taksici öldü, 1 kişi de yaralandı.


 

     Yüksek Sesli Müzik Kavgası Cinayetle Son Buldu


 

     Edinilen bilgiye göre, “Adapazarı İlçesi Milli Egemenlik Caddesi” üzerinde bulunan “Donatım” ilçe otobüs duraklarının bulunduğu yerde iki grup arasında müzik sesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.


 

     Taksici Kardeşler Hayatlarını Kaybetti


 

     Silahların patladığı kavgada taksici oldukları öğrenilen E.Y., F.Y. isimli iki kardeş ile kardeşlerin kuzeni olan E.Y., yaralandı. Durumu gören vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 yaralıyı “Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi” ve “Yenikent Devlet Hastanesi”ne sevk etti. Hastaneye kaldırılan iki kardeş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, polis ekipleri olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.



     https://www.haberler.com sitesinden alınmıştır. - 01.09.2017, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771911
Online Ziyaretçi Sayısı:34
Bugünlük Ziyaret :1081

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.