08.07.2010 / İnanılmaz İtiraflar

Akalın, Demet


     Verdiği konserde çarpıcı açıklamalarda bulunan Akalın seyircilerini şaşkına çevirdi.

     “Ben Gay’lerin Starı Değilim, Onların Bir Sürü Starı Var”

     “11. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali”nde sahneye çıkan Demet Akalın revü kızlarını andıran Tuvana Büyükçınar imzalı kostümü ve sahne showları ile yaklaşık 5.000 kişiye verdiği muhteşem konser ile hayranlarını mest etti. Sahnede başına taktığı ilginç aksesuarını gay bir arkadaşımdan aldığını belirterek “Ben gaylerin popstarı değilim, onların bir sürü starı var” dedi.

     “Özel Hayatımı Para Karşılığı Sattım”

     “11. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali” basın toplantısında gazetede çıkan Önder Bekensir ile çektiği programının bittiğine dair “Araştırmadan sormadan haber yapıyorlar. Aslında programımız haftanın 1 günü yayınlanacaktı. Kanal ile anlaşmamız öyleydi. Ama kanal programı hergün yarım saatlik dilimlere yaymış sonrada normal düzene dönüp tek gün yayınlama kararı almış. Yani bitmedi bizim programımız. Benim için sorun yok.” Özel hayatını para karşılığı sattığı haberlerine karşılık “Evet özel hayatımı para karşılığı sattım. Şimdi bu fırsatları değerlendirmeyecem de ne zaman değerlendireceğim. Yatırım yapma zamanı. Ben 3 tane şehit kız çocuğu okutuyorum. İnşallah daha fazla da okutmak istiyorum. Benim vicdanım çok rahat çünkü ben show dünyasının içindeyim.”

     “Serdar’cı Değil, Tarkan’cıyım Artık”

     Önder Bekensir ile düğününe gelmemesi üzerine Serdar Ortaç’a kırıldığına dair çıkan haberlere Akalın “Evet o dönem kırılmıştım, ama Serdar benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Bizim aramızda kırgınlık olmaz. Serdar benim kralım bence bir numara. Ama şu da var ben artık Serdar’cı değil Tarkan’cıyım, dönmek de yok."

     “Beni Böyle Bir Çirkinliğe Alet Ettiler”

     Özge Ulusoy ve Ferruh Taşdemir’in ayrılmaları ile ilgili “Ben Ferruh’u çok eski tanırım fakat Özge’yi bir gündür tanıyordum. Beni böyle bir çirkinliğe alet ettikleri için çok üzülüyorum. Özge’nin ailesi nasıl bir ailedir ki kızlarını bu duruma soktular. Utanç verici rezalet bişey. Nikahta nikah şahidi de Özge’nin ailesinden korkup kaçtı zaten. Bende aynı şekilde Allah’tan kameralar vardı aslında.”

     Gazete Vatan - 08.07.2010, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769193
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :873

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.