08.10.2019 / Two Turkish Tenors

Two Turkish Tenors


     • Başrollerini ülke çapında bir çok projede yer alarak büyük beğeni toplayan ünlü opera sanatçısı Cenk Bıyık ve tiyatroların, Türk televizyon ve sinemasının aranılan yüzü eğitimli tenor Atılgan Gümüş’ün paylaştığı 2 perdelik harika bir müzikal sizleri bekliyor!


 

     • Konservatuvardan iki sınıf arkadaşının 20 yıl sonra sahne üzerindeki müzikal düellosundan, yıllar öncesine uzanan bir hesaplaşmaya tanıklık edeceksiniz.


 

     • Two Tenors’dan hangisinin daha haklı ve yetenekli olduğuna karar vermek için indirimli biletlerinizle salondaki yerinizi alın!


 

     Fırsat Seçenekleri


 

     • 23 Ekim Çarşamba 20.30 Leyla Gencer Sanat Merkezi (F Sırası) 79.0 TL 55.0 TL - (Son 35 Adet)

 

     • 8 Kasım Cuma 20.30 Trump Kültür Merkezi 101.0 TL 62.0 TL - (Son 48 Adet)


 

     Two Turkish Tenors


 

     Konservatuvardan iki sınıf arkadaşının 20 yıl sonra sahne üzerindeki müzikal düellosuna tanıklık edeceğimiz “Two Tenors”un başrollerinden birinde hem uluslararası arenada hem de ülke çapındaki projelerde yer alarak sanatseverlerin beğenisini kazanmış opera sanatçısı Cenk Bıyık var. Diğer başrol ise tiyatro oyunlarının, televizyon yapımlarının ve sinema filmlerinin aranılan oyuncusu aynı zamanda eğitimli tenor Atılgan Gümüş’e ait.


 

     Şovun seyirciyi “jüri” olarak hissettiren yapısında Cenk, Atılgan’ın şarkıları yorumlamasını laubalice bulurken, Atılgan ise Cenk’in tarzını abartılı ve snop olarak değerlendirir. Dakikalar ilerledikçe bu iki tenorun sahnedeki yetenek sergileme kavgası o denli çığırından çıkar ki olay, öğrencilik yıllarına ve özel hayatlarına dek uzanan sataşmalarla müzikal bir hesaplaşmaya döner. İşte birbirlerine bu denli kızan ancak bir o kadar da hayranlık duyan “Two Tenors”dan kimin haklı olduğuna jüri olarak sizler karar vereceksiniz.


 

     Yazan-Yöneten: Atılgan Gümüş

     Oyuncular: Cenk Bıyık, Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan

     Kostüm Tasarımı: Taylan Alkan

     Ses ve Işık Tasarımı: Senkron Music

     Koreografi: Mikhail Samoylov

     Orkestra: The Band

     Afiş Tasarım: Hazal Kaplan



     https://www.firsat.me sitesinden alınmıştır. - 08.10.2019, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796063
Online Ziyaretçi Sayısı:28
Bugünlük Ziyaret :1165

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.