12.07.2010 / Noyaner Toprağa Verildi

     İzmir’de önceki gün kalp krizi sonucu yaşamını yitiren eğlence dünyasının tanınmış isimlerinden Atalay Noyaner, bugün “Alsancak Hocazade Camii”nde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

     Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Noyaner için ilk tören sahibi olduğu “İnciraltı Turkuaz İşletmeleri”nde düzenlendi. Çocukları Berna, Leyla, Tayfun, Cem Noyaner ve ikinci eşi Ayşe Sezgin taziyeleri kabul ederken, çalışanları da gözyaşlarını tutamadı.

     Yüksek tansiyon rahatsızlığı bulunan ve son bir haftadır rahatsızlığının etkileri görünen Noyaner'i sevenler “Alsancak Hocazade Camii”nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazında bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, sanatçı Suavi, Coşkun Sabah’ın yanı sıra iş, cemiyet ve sanat dünyasından birçok kişi cenaze töreninde hazır bulundu. Bodrum’dan cenazeye gelen Coşkun Sabah, Noyaner ile yıllara dayanan dostlukları olduğu sanat camiası içindeki vefasızlığa yorum yapmayacağını söyledi. Noyaner, sevenlerinin omuzlarından Narlıdere’deki aile mezarlığında toprağa verildi.

     “İzmir’in Fahrettin Aslan”ı olarak anılan Atalay Noyener, Kültürpark içindeki “Akasyalar”, Konak’taki “Maksim Gazinoları”nı uzun yıllar çalıştırmış, İzmir’lileri Türkiye’nin en ünlü sanatçıları ve müzik gruplarıyla buluşturmuştu. Noyaner, çalıştırdığı eğlence mekanlarını hayır derneklerine ücretsiz tahsis etmesiyle de tanınıyordu.

     Gazete Vatan – 12.07.2010, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769523
Online Ziyaretçi Sayısı:45
Bugünlük Ziyaret :940

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.