12.07.2010 / Emniyet Müdürü'ne 23.59 Dayağı!

Aşkınoğlu, İsmail

     Sokaktaki düğüne ‘Gürültü yapmayın’ uyarısına gitti, hastanelik oldu.

     Karacabey’deki sokak sünnet düğünü geceyarısına sarktı. İlçe Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu “Gürültü var, bitirin” diye uyarınca kıyamet koptu. Bir grup kendilerini uyaran müdürün başında şişe kırdı.

     İstanbul’da oturan ve konser organizasyonları yaptığı bildirilen Selman Duman, önceki gece oğlu 9 yaşındaki Hakan’ın sünneti dolayısıyla Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde bulunan ve Romanlar’ın oturduğu “Saaddet Mahallesi”nde sokak düğünü yaptı. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı sünnet düğününde şarkıcılar Azer Bülbül, Alihan ve Orhan Esen de sırayla sahne aldı.

     Canını Zor Kurtardı

     Düğüne, Selman Duman’ın özel davetlisi olarak 18 ve 19’uncu dönem Bursa Milletvekili, 1993 yılında İçişleri Bakanlığı yapan Mehmet Gazioğlu da katıldı. Eğlenceler ‘vur patlasın çal oynasın’ şeklinde devam ederken, saat 24.00’ü geçmesine rağmen aşırı gürültü sürünce, çevredekiler rahatsızlıklarını polise iletmeye başladı. Sokağa gelen polis, tüm uyarılarına rağmen eğlencenin devam etmesi üzerine takviye ekip istedi. Bu sırada telsiz anonslarını duyan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu da olay yerine geldi. İlçe Emniyet Müdürü Aşkınoğlu, düğün sahiplerine “Saat geceyarısını geçti. Şikayet var. Hemen eğlenceyi sonlandırın” diyerek çıkıştı. Bu sırada çıkan tartışma uzayınca, aşırı alkollü olan 5- 6 kişilik grup, Emniyet Müdürü Aşkınoğlu’na saldırdı.

     Dövülüp, kafasında da şişe kırılan ve canını zor kurtaran Aşkınoğlu, personeli tarafından “Karacabey Devlet Hastanesi”ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan ve ‘10 gün iş göremez’ raporu verilen Emniyet Müdürü Aşkınoğlu, bir süre müşahade altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Olayla ilgili olarak 20- 55 yaşları arasında olan, sünnet düğününü düzenleyen Selman Duman ile akrabaları İsmail Duman, Murat Duman, Mehmet Duman, Mülayım El kasten adam yaralamaktan tutuklandılar.

     Eski İçişleri Bakanı da Düğündeydi

     “Karacabey’deki sünnet düğününe, düğün sahibi Selman Duman’ın yerel seçimler sırasında Bursa Belediye Başkanı adaylığım süresince büyük desteğini gördüğüm için katıldım. Roman düğünü olduğu için çok canlı ve eğlenceliydi. Roman Açılımı’nın etkisiyle de fevkalade canlı güzel bir düğün oluyordu. Ben ayrıldıktan sonra olaylar olmuş. Öğrendiğim kadarıyla alkolün etkisiyle olaylar gelişmiş. Açılım da Roman vatandaşlarımızı bir parça cesaretlendirmiş ve spontane olarak bu tatsız olaylar gelişmiş.”

     Gazete Vatan – 12.07.2010, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771167
Online Ziyaretçi Sayısı:36
Bugünlük Ziyaret :1050

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.