07.11.2019 / Senfoni Sanatçıları Huzurevinde Çaldı

Senfoni Orkestrası Sanatçıları Huzurevinde Çaldı


     2001 yılında “Büyükşehir Belediyesi” Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in girişimleriyle kurulan ve 18 yıldır birbirinden önemli sanatçıları ağırlayan “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası”, önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.


 

     Eskişehir’in kültür ve sanat hayatına büyük katkı sunan “Senfoni Orkestrası”, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile de takdir topluyor. Geçmiş yıllarda “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi”nde kanser hastalarına konser veren orkestra üyeleri, son olarak “Safiye Gönül Bayar Huzurevi”ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldiler. Türküler ve klasik müzik eserlerinden oluşan repertuvarı seslendiren viyola sanatçısı Pınar Basalak, viyolonsel sanatçısı Şansu Altınok ve keman sanatçıları Onur Akalın ile Canan Dalgaç, huzurevi sakinleri tarafından ilgiyle dinlendi.


 

     Bu tür sosyal sorumluluk projelerine hız vereceklerini ifade eden “Senfoni Orkestrası” yetkilileri, kendilerini huzurevi sakinleri ile buluşturan “Safiye Gönül Bayar Huzurevi” yetkililerine teşekkür ettiler.



     http://eskisehirdehaber.com sitesinden alınmıştır. - 07.11.2019, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797504
Online Ziyaretçi Sayısı:27
Bugünlük Ziyaret :1232

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.