20.12.2019 / Beyazperdede Bu Hafta


     Beyaz Hüzün

 

Beyaz Hüzün

 

     Kenan Korkmaz’ın senaryosunu yazıp yönettiği, Murat Yatman, Duygu Poyraz, Şenol Kara, Edip Tutal, Ali Poyraz, Yavuz Gürbüz, Suat Ergin ve tiyatrocu Yakup Keskin ile başrolünde yer aldığı “Beyaz Hüzün” izleyiciyle buluşacak. İsmail Bilgin’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan yapım, “Balkan Savaşı”nın ardından mangasıyla birlikte Sarıkamış’a hareket eden Abrek adındaki göçmen bir çavuşun hikayesini konu alıyor. Çekimleri Erzincan’ın Çayırlı ilçesi kırsalında yapılan filmin müzikleri Yıldıray Gürgen imzası taşıyor.

 

     Skywalker’ın Yükselişi


Skywalker'ın Yükselişi

 

     “Star Wars: Güç Uyanıyor”da imzası bulunan J. J. Abrams’ın yönetmen koltuğuna geri döndüğü ve “Skywalker” serisinin finalini yapacak olan film, özgürlük adına verilen son büyük savaşı ve “Star Wars” evreninin sevilen karakterlerinin bu uğurda tekrar bir araya gelmelerini işliyor. Aksiyon sahneleriyle öne çıkan fantastik bilim kurgu türündeki filmin oyuncu kadrosunda Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, John Boyega, Carrie Fisher, Lupita Nyong’o, Mark Hamill, Ian McDiarmid, Keri Russell, Billy Dee Williams, Domhnall Gleeson ve Richard E. Grant yer alıyor.

 

     Skandal

 

Skandal

 

     Nicole Kidman, Charlize Theron ve Margot Robbie gibi isimlerin başrolünde yer aldığı biyografi film, başta Gretchen Carlson ve Megyn Kelly gibi televizyon emekçileri olmak üzere birçok kadının, medya patronu Roger Ailes’in iş yerinde oluşturduğu istismar ve taciz düzenini ifşa etmeye çalışmalarını konu ediniyor. Başroldeki Robbie, Theron ve Kidman üçlüsüne yan rollerde John Lithgow, Liv Hewson, Kate McKinnon, Alice Eve, Nazanin Boniadi, Connie Britton, Allison Janney, Ashley Greene ve Malcolm McDowell eşlik ediyor. Yönetmenliğini Jay Roach’ın üstlendiği filmde Nicole Kidman televizyon yorumcusu Gretchen Carlson’ı, Charlize Theron Fox’tan NBC’ye geçiş yapan Megyn Kelly’i canlandırırken olayların merkezinde bulunan Roger Ailes’a ise John Lithgow hayat veriyor.

 

     Ema


Ema

 

     “Tony Manero”, “No” ve “Jackie” gibi yapımlara imza atan Pablo Larrain’in yönettiği “Ema”, evlat edinen bir çiftin yaşadıklarını konu ediniyor. Mariana di Girolamo, Santiago Cabrera, Josefina Fiebelkorn, Giannina Fruttero, Gael Garcia Bernal’in başrollerinde yer aldığı filmin senaryosu Alejandro Moreno ve Guillermo Calderon’a ait.

     Aydınlık Gazetesi - 20.12.2019, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796179
Online Ziyaretçi Sayısı:33
Bugünlük Ziyaret :1174

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.