23.01.2020 / Meksika’nın ‘Şahsiyet’i İçin Çekimler Başlıyor

Alcazar, DamianGaitan, Paulina


     Haluk Bilginer’in “Agah Beyoğlu” performansıyla “Uluslararası Emmy Ödülleri”nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazandığı, internet televizyonu “Puhu TV”nin “Şahsiyet” dizisinin Meksika uyarlaması için düğmeye basıldı. Meksika ve Türkiye arasındaki ilk ortak yapım olacak projenin çekimlerine Şubat ayında bailanacak. Uyarlama “Ay Yapım” ve “Viacom International” ortak yapımcılığında çekilecek.


 

     Türkiye’nin Meksika’da uyarlanacak ilk dizisinin içeriği geçen günlerde uluslararası içerik sektörünün önde gelen etkinlikleri arasında gösterilen “NATPE Miami Fuarı”nda açıklandı.


 

     “El Asesino Del Olvido” (Before I Forget) adını taşıyacak dizinin başrollerinde ülkenin sevilen oyuncuları Damian Alcazar ve Paulina Gaitan yer alacak. İlk bölümleri “Uluslararası Emmy Ödülü” sahibi, ülkemizde de “El Chapo” dizisiyle bilinen Meksikalı yönetmen Ernesto Contreras tarafından çekilecek dizi “Alzheimer” teşhisi konan Pascual’ın geçmişte yaşanan bir suçun peşine düşmesi ve bu esnada gizemli ölümlerin faillerini araştıran Jimena ile yollarının kesişmesini anlatacak.


 

     Damian Alcazar ve Paulina Gaitan Başrollerde


 

     Meksika’nın dünya televizyonlarında başarılı yapımlarda yer almış çok sevilen ödüllü oyuncusu Damian Alcazar, Türkiye’de “A Wonderful World”, “Perfect Dictatorship”, “The Chronicles of Narnia: Prince Caspian”, “The Dandy” ve “Narcos” gibi yapımlarıyla tanınıyor. Paulina Gaitan ise Meksika televizyon ve filmlerinden bilinir. Daha yakın zamanda popüler Netflix dizisi, “Narcos”taki rolü ile belleklerimizde yer etmiştir.



     Aydınlık Gazetesi - 23.01.2020, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797018
Online Ziyaretçi Sayısı:21
Bugünlük Ziyaret :1215

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.