05.08.2018 / Bugün Ne Yapsak?


     Konser


Namjoo, Mohsen


     * İran’ın Bob Dylan’ı olarak tanınan “Acem-blues” türünün kurucusu Mohsen Namjoo, rock ve cazı geleneksel İran müziği ile harmanladığı müziğiyle saat 21.00’de “Harbiye Açıkhava”da!


 

     * “Kardeş Türküler” 25. Yıl’a özel konser ile saat 21.15’te “Altınoluk Amfi Tiyatrosu”nda.


 

     * Göksel, sevilen şarkıları ile saat 21.15’de “Datça Açıkhava Tiyatrosu”nda.


 

     * Sevilen rock sanatçısı Haluk Levent, “Çeyrek Asır Açıkhava Konserleri” projesi kapsamında saat 21.00’de “Bodrum Antik Tiyatro”da sahne alıyor.


 

     Tiyatro


 

     Piraye


Piraye

 

     Ödüllü yönetmen ve aktör Murat Çidamlı’nın rejisörlüğünü ve oyunculuğunu üstlendiği Nazım Hikmet’in “Piraye”si, Eylül Kuzgunbay’ın uyarlaması ile tiyatroseverlerle buluşuyor. “Piraye” oyunu saat 21.00’de “İzmir Seferihisar Sığacık Kale İçi Açıkhava Tiyatrosu Sahnesi”nde.


 

     Sıfırın Altında (Dağdaki Mucize)


Sıfırın Altında

 

     Eric Lemarque’ın aynı adlı romanından uyarlanan “Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize”nin yönetmen koltuğunda “Need For Speed”in yönetmeni Scott Waugh oturuyor. Başrolünü “Şanslı Slevin”, “Pearl Harbor”, “Osmanlı Subayı” gibi hatırladığımız Josh Hartnett’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Mira Sorvino, Sarah Dumont, Jason Cottle, Austin R. Grant gibi isimler yer alıyor. Filmde uçsuz bucaksız Sierra Nevada sıradağlarında snowboard yapan Eric, büyük bir kar fırtınasına yakalanır ve dağın zirvesinde kaybolur. Kendisinden haber alamayan yakınları kurtarma görevlileri ile birlikte O’na ulaşmaya çalışırlar. Fakat bu pek de kolay olmaz. Eric, sekiz gün boyunca insanın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder.



     Aydınlık Gazetesi - 05.08.2018, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797602
Online Ziyaretçi Sayısı:28
Bugünlük Ziyaret :1237

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.