07.02.2020 / Madonna’dan Sansüre İsyan

Madonna


     Ünlü şarkıcı Madonna çarşamba günü Londra’da verdiği konserin erken bitirilmesine isyan etti ve sansüre uğradığını iddia etti.


 

     Madonna’nın çarşamba akşamı Londra’daki ünlü “The Palladium”da verdiği konser saat 23.00’ü geçtiği gerekçesiyle bir anda ses ve ışık sisteminin kapatılması ve perdenin indirilmesiyle yarıda kaldı ve bu durum Madonna’nın öfkelenmesine yol açtı. Kendi “Instagram” hesabından yayınladığı bir videoyla Madonna son şarkısını nasıl kapalı perde önünde söylemeye çalıştığını göstererek haklılığını kanıtlama yoluna gitti.


 

     “The Palladium” yetkilileri ise Madonna’yı konser öncesi saat 23.00’ü geçirmemesi için uyardıklarını açıkladılar. Madonna açıklaması ise şöyle: “Saat 11’i 5 geçiyordu ve son bir şarkımız daha kalmıştı. Tam o anda ‘The Palladium’ beni sansürlemeye karar verdi ve dokuz ton ağırlığındaki metal yangın perdesini üzerimize indirdi. Neyse ki yarısında durdurdular da kimse yaralanmadı Bizi terk etmeyen ve hiç kıpırdamadan bekleyen izleyicilerimize sonsuz teşekkürler. Güç halkındır!”


 

     Mekan yetkilileri yangın perdesinin indirldiği iddiasını reddederken, konserin yarıda kesilmesiyle ilgili bir açıklama yapmaktan kaçındılar. Bu konuda açıklama yapan bir sözcü “İddia edildiğinin aksine konser sırasında ‘The Palladium’ çalışanları hiç bir şekilde yangın perdesini indirmemiş ve indirmeye teşebbüs etmemiştir” dedi. Olay anını gösteren video görüntüleri mekan yetkililerinin inen perdenin metal yangın perdesi değil kumaş bir perde olduğu iddiasını kanıtlıyor.



     Cumhuriyet Gazetesi - 07.02.2020, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770776
Online Ziyaretçi Sayısı:50
Bugünlük Ziyaret :1041

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.