22.02.2020 / Bugün Ne Yapsak?


     Konser


Simovic, Roman

 


     * “Londra Senfoni Orkestrası”nın baş kemancısı Roman Simovic solo keman resitaliyle saat 17.30’da “Şerefiye Sarnıcı”nda (İstanbul) sahne alacak.


 

     * “An Vokal Topluluğu”, saat 20.30’da “Sinema Feriye”de (İstanbul) sahne alacak.


 

     * “Bulutsuzluk Özlemi”, saat 20.30’da “The Big One”da (Aydın) sahne alacak.


 

     * Feridun Düzağaç, saat 20.30’da “Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Salonu”nda (Trabzon) sahne alacak.


 

     * Bülent Ortaçgil, saat 21.00’de “Kilise Restoran”da (Zonguldak) sahne alacak.


 

     * Norm Ender, saat 21.30’da “Grand Hotel”de (Konya) sahne alacak.


 

     * Kıraç, saat 22.30’da “Moda Kayıkhane”de (İstanbul) sahne alacak.


 

     * Kaan Tangöze, saat 22.30’da “6.45 KK Ankara”da sahne alacak.


 

     * “Adamlar”, saat 22.30’da “Duru Ataşehir”de (İstanbul) sahne alacak.


 

     Tiyatro


 

     Çıplak Vatandaşlar


Çıplak Vatandaşlar

 

     Özelleştirildiği için kapanan “Sheffield Çelik Fabrikası” çalışanları artık işsizdir. Yıllarını mesleklerine vermiş bu deneyimli işçiler, geöinemez hale gelirler. İçlerinden Gaz’in aklına bir fikir gelir. Şehirdeki kadınların genç erkek striptizcilere gösterdiği büyük ilgi, Gaz’i ve diğer işsiz arkadaşlarını da yanına alarak striptiz dünyasına adım atmaya ve para kazanmaya iter. Başaramazlarsa Gaz, oğlunu bir daha göremeyecek, arkadaşlarıysa tek umutlarını kaybedeceklerdir. “Çelik Striptizciler”i böyle kurarlar. Ancak striptiz nasıl yapılır hiçbir fikirleri yoktur. Üstelik rekabet büyüktür ve bilmedikleri bu yolda başlarına gelmedik kalmaz. Gösteri günü hızla yaklaşmaktadır. Simon Beaufoy’un kaleme aldığı, Şükran Yücel’in çevirdiği oyunun yönetmenliğini Laçin Ceylan yapıyor. Oyunda Cansel Elçin, Reha Özcan, Alican Altun, Erdal Uğurlu, Bedir Bedir, Sedat Mert, Yusuf Vardar, Suna Yıldızoğlu, Dilşad Çelebi, Burcu Görek, Süleyman Arda Eminçe, Nur Dilara Gül, Ebru Sarıtaş, Oğuz Edis ve Muharrem Fındıcak rol alıyor.


 

     Sinema


 

     Vahşetin Çağrısı


Vahşetin Çağrısı

 

     Jack London’ın ünlü eserinden sinemaya uyarlanan “Vahşetin Çağrısı”, Kaliforniya’da yaşadığı çiftlikten koparılıp Yukon’un zorlu şartlarında kızağa koşulan bir köpeğin bu yeni şartlara ayak uydurma mücadelesini sinema perdesine taşıyor. Harrison Ford, Karen Gillan, Bradley Whitford, Dan Stevens, Jean Louisa Kelly ve Omar Sy’ın oynadığı filmin yönetmenliğini Chris Sanders üstlendi.


 

     ………………………………



     Aydınlık Gazetesi - 22.02.2020, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797506
Online Ziyaretçi Sayısı:28
Bugünlük Ziyaret :1232

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.