27.08.2018 / Ankara’ya Elektronik Müzik Geliyor

Ankara'ya Elektronik Müzik Geliyor


     Bu sene Ankara’da üçüncüsü gerçekleşecek olan “Burn Sonance Festival”, 9 Eylül’de “Club Mirador”da “Main Stage” ve “Chill Stage” olmak üzere 2 farklı sahnede gerçekleşecek. GusGus (Live), Sebastian Mullaert, Artbat, Louisahhh, Chaim, Islandman, The Last Sense gibi dünya elektronik müziğinin önde gelen birçok ismi Ankaralı dinleyicilerle buluşacak.


 

     “Burn Sonance Festival”de “Main Stage”de, 1995 yılından günümüze kadar elektronik müziğe farklı anlamlar katarak 9 albüm, 20 single üreten İzlanda menşeili elektronik tekno/soul müzik grubu “GusGus” canlı performans sergileyecek. “Minilogue”ın diğer yarısı olarak da bilinen, 2014’den bu yana solo olarak müzik kariyerine devam eden İsveçli Sebastian Mulleart, Kiev çıkışlı iki deneyimli isim Artur ve Batish kurduğu “Artbat” tech house klasmanında müzik listelerini zirvelerini zorlayan parçalarıyla kabinde yerlerini alırken, New York doğumlu “Bromance Records” bünyesinde başarılı deep house çalışmalarına imza atan Louisahhh gibi önemli isimleri ağırlayacak.


 

     “Chill Stage”de Berlin, New York, Londra kulüplerinin vazgeçilmez isimlerinden Chaim, Alman prodüktör Iorie, ülkemiz elektronik müziğin önemli oluşumlarından Islandman, “Burn Sonance Festival” katılımcılarına yazın son günlerinde müzik keyfi yaşatacak.



     Sözcü Gazetesi - 27.08.2018, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771471
Online Ziyaretçi Sayısı:40
Bugünlük Ziyaret :1060

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.